RTV Vojvodina pobednik grupe Mediji

Izvor: RTS, 29.Mar.2015, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTV Vojvodina pobednik grupe Mediji

Ekipa RTV Vojvodina pobednik je grupe Mediji ovogodišnjeg takmičenja "Igrajmo za 16". Nekadašnji šampion Memorijalnog turnira RTS-a u malom fudbalu u finalu u hali "Slodes" savladala je sjajan tim TV Arena Sport rezultatom 1:0.

U "tvrdoj" utakmici, sa dosta prekida i malo pravih prilika za pogodak, zablistao je Marko Ljevaja koji je obezbedio pobedu kolegama iz RTV Vojvodine.
Prvo poluvreme >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je završeno bez golova i na odmor se otišlo nerešenim rezultatom. Par minuta pred kraj drugog poluvremena, RTV Vojvodina je nakon prekida i izvođenja slobodnog udarca zahvaljujući Ljevaji obezbedila nastavak takmičenja na Memorijalu.
Pehare učesnicima polufinala i finala uručio je Miroslav Medić, član Organizacionog odbora i predstavnik porodica poginulih kolega za koje se ovaj turnir igra. Medalje pobednicima uručili su Dušan Radić, član OO Igrajmo za 16 i rukovodilac ovogodišnjeg takmičenja Slavoljub Veličković.
Na programu "Igrajmo za 16" u nedelju 29. marta je polufinale i finale grupe Partneri. Ekipa Tref sport igra protiv G4 S u 13 časova dok se nešto kasnije u drugom polufinalu sastaju ekipe Zlatiborac i Beogradski karate savez.
Na teren prvi put ove godine izlaze i predstavnice ženskih ekipa, od devet časova u Sali "Posko arena" u kojoj će se nešto kasnije znati i pobednik grupe Partneri.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

RTV Vojvodina pobednik grupe Mediji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2015

Ekipa RTV Vojvodina pobednik je grupe Mediji ovogodišnjeg takmičenja "Igrajmo za 16". Nekadašnji šampion Memorijalnog turnira RTS-a u malom fudbalu u finalu u hali "Slodes" savladala je sjajan tim TV Arena Sport rezultatom 1:0...U "tvrdoj" utakmici, sa dosta prekida i malo pravih prilika za pogodak,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.