RONALDOVA LJUBAVNICA SE BORI ZA ŽIVOT: Bolje da ostanem bez pola zadnjice, nego da umrem!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDOVA LJUBAVNICA SE BORI ZA ŽIVOT: Bolje da ostanem bez pola zadnjice, nego da umrem!

Andresa Urah je u novembru prošle godine posle jedne od operacija završila u bolnici zbog sepse, a u jednom trenutku počelo je da truli tkivo u njenim nogama

SAO PAULO - Bivša ljubavnica fudbalera Reala Kristijana Ronalda, atraktivna manekenka Brazilka Andresa Urah ponovo se nalazi u životnoj opasnosti, jer su implanti iz zadnjice doveli do zdravstvenih komplikacija.

Andresa (28) je 2012. bila proglašena za Mis Bum Bum u Brazilu. Brazilka je u novembru prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << posle jedne od operacija završila u bolnici zbog sepse, a u jednom trenutku počelo je da truli tkivo u njenim nogama. Ona je bila u životnoj opasnosti, ali je uspela da se izvuče.

Lokalni mediji navode da je atraktivna manekenka ponovo primljena u bolnicu u Sao Paulu, pošto se jednog jutra probudila sa velikim otokom i upalom zadnjice. Ona je odmah operisana, a otkrila je da su joj lekari izvadili implante iz levog dela zadnjice. Andresa kaže da je mogla da izgubi nogu i život da intervencija nije obavljena na vreme.

"Jako me boli, ali Bog je uz mene. Za sve sam sama kriva. Zbog taštine sam preterala sa operacijama i dovela sam život u opasnost. Hvala Bogu, više mi nije potrebno telo za rad. Sada mogu da vodim normalan posao i tako da se brinem za svoju porodicu. Radije bih izgubila pola zadnjice nego da umrem", poručila je Andresa iz bolničkog kreveta.

Andresa je u poslednjih pet godina bila na više od 10 plastičnih operacija, a trenutno radi kao prezenterka na televiziji.

Andresa je tvrdila da je spavala s Ronaldom dok je slavni fudbaler bio u vezi sa Irinom Šejk.

Ona se prošle godine uoči SP u Brazilu skinula pred kamerama da bi privukla Ronaldovu pažnju, a pokušala je da uđe u trening kamp Portugalaca. Slavni Portugalac je demantovao da je imao aferu sa atraktivnom Brazilkom.

Alimentando a Alma!!! Muito bom o livro do @bispomacedo Nada a perder. Tenho certeza se todos conhecem a verdadeira história não falariam tanta besteira e não julgariam sem conhecer! Agradeço a ele por todo aprendizado que recebo na casa de oração do meu Pai na @igrejauniversal @templodesalomao é uma Faculdade da Fé. Minha mãe frequenta a 30 anos e minha avó tbm que já faleceu, morreu tentando me converter. Hj deve ter festa no céu com minha conversão. Hj morreria em paz Pq sei que minha alma está salva, mas acredito que Deus tem um propósito, muito grande na minha vida e me salvou, para que eu possa salvar! Nem que seja como exemplo de transformação na minha vida... Sei que terei muitas batalhas mas em Matheus 16- 24 Então Jesus disse aos seus discípulos: "Se alguém quiser acompanhar-me, negue-se a si mesmo, tome a sua cruz e siga-me. 25 Pois quem quiser salvar a sua vida, a perderá, mas quem perder a sua vida por minha causa, a encontrará. 26 Pois, que adiantará ao homem ganhar o mundo inteiro e perder a sua alma? Ou, o que o homem poderá dar em troca de sua alma?

A photo posted by Andressa Urach (@andressaurachoficial) on Feb 28, 2015 at 2:34pm PST

Ter Fé!!!! Visita do meu amigo, irmão e medico querido obrigada @juliovedovato por estar sempre Cmg nas horas boas e ruins O justo passa por muitas adversidades, mas o Senhor o livra de todas; Salmos 34:19 #DEUSESTANOCOMANDO #DeusÉFiel #euCreio #euSouFiel

A photo posted by Andressa Urach (@andressaurachoficial) on Mar 2, 2015 at 5:49pm PST

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.