ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE: Jelena izvela Novaka na zaista jedinstveno mesto (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE: Jelena izvela Novaka na zaista jedinstveno mesto (FOTO)

Slobodan dan na Rolan Garosu je najbolji teniser sveta Novak Đoković iskoristio da bi proveo vreme sa svojom suprugom Jelenom, koja ga je izvela na posebno mesto u Parizu.

Novak je prošle nedelje proslavio svoj 29. rođendan, a surpuga ga je odvela u čuvenu Nacionalnu biblioteku Francuske (INHA, Institut national d'histoire de l'art).

- Imao sam priliku da se divim originalnom rukopisu Debisija za balet "Igre". Vau, kakvo fascinantno iskustvo! Oni su imali teniske poteze >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u ovoj baletskoj predstavi. To je bilo rođendansko iznenađenje moje supruge Jelene - napisao je Đoković uz fotografiju iz biblioteke.

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on May 29, 2016 at 12:55pm PDT

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on May 28, 2016 at 7:03am PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.