Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RISTIĆ SVE BRŽI: Sve ide po planu

Na takmičenju u Klermontu (USA) gde se nalazi nacionalni trening centar za sve sportove, ovog vikenda održano je atletsko takmičenje na kome su se održavale samo sprinterske discipline i skokovi. Srpski reprezentativac Milan Ristić imao je tu priliku da trči na 110m prepone i testira opet svoju brzinu.

Ristić je u kvalifikacijama trčao 13.68 sekundi sa vetrom +2.4, dok je u finalu dva sata kasnije trčao malo brže 13.64, ali sa dozvoljenim vetrom (2.1).
- Sve ide >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << po planu kako smo zamislili, a to je da na svakom takmičenju trcim brže, osecam se odlično i spreman sam. Samo da ostanem zdrav i bice odlično, za rezultate ne brinem – rekao je Ristić.
Sledeće takmičenje na kom će trčati biće “Tom Janes Invitational” na Univerzitetu Florida, gde je takmičio pre dve nedelje.
- Mi smo zadovoljni napretkom i nadamo se da će ova sezona biti najbolja u mojoj trkačkoj karijeri do sada – istakao je srpski atletičar na 110m prepone.
hotsport.rs       
The post RISTIĆ SVE BRŽI: Sve ide po planu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.