RG - Kraj i za Bojanu Jovanovski!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG - Kraj i za Bojanu Jovanovski!

Nastavljena je serija poraza srpskih predstavnika na Rolan Garosu.

Posle eliminacije Dušana Lajovića, a onda i dubla Krajinović-Troicki, danas je i Bojana Jovanovski završila učešće na Rolan Garosu.

Bojana je u drugom kolu za rivalku imala mladu hrvatsku teniserku Donu Vekić, koja ju je savladala u dva seta, rezultatom 6-4 i 6-3.

U prvom setu presudan je bio prvi gem, kada je Dona Vekić napravila brejk i tu prednost uspela da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sačuva do kraja seta.

Bojana ni u drugom setu nije uspela da osvoji nijedan gem na servis protivnice, pa nije ni mogla da se nada drugačijem epilogu. Neizvesnost je trajala do 3-3, kada je Hrvatica ušla u svoju seriju, osvojila naredna tri gema i izborila plasman u treće kolo Rolan Garosa.

Podsetimo, večeras od naših predstavnika nastupa još Ana Ivanović, koja se u drugom kolu sastaje sa Japankom Doi. Taj meč bi trebalo da počne oko 18:30h.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.