REZZIME DANA (utorak): Siti vam je kidao živce, ali su Bajern, Čelsi, Šalke i Barsa ulepšali veče

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2014, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (utorak): Siti vam je kidao živce, ali su Bajern, Čelsi, Šalke i Barsa ulepšali veče

Pročitajte ko vam je 21. oktobra doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

ROMA – >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << BAJERN (tip 2, kvota 1,90) – rezultat 1:7

Mnogi su verovali u pobedu Bajerna, ali niko nije mogao ni da predvidi da će Rimljani doživeti ovakvu rezultatsku katastrofu. Od trenutka kada je Arijen Roben u devetom minutu „izlomio“ Ešlija Kola i majstorski savladao Morgana de Sanktisa potpuno je bila razbiljena svaka koncepcija igre domaćeg sastava, koji je iz minuta u minut ulazio u sve veće greške i na kraju doživeo pravu katastrofu.

ŠALKE - SPORTING (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 4:3

Pre početka utakmice mislili smo da je kec na Šalke pik dana. Fina kvota, “razlika u klasi“... Nije bilo baš tako. Sporting se pokazao kao vrlo neugodan tim, dok Šalke... Pa, nije to onaj tim iz prošle sezone. Ovaj put mu se posrećilo da već posle pola sata igre ostane sa igrače više, a opet ste strepeli za dobitak do sudijske nadoknade. Nestrpljivi su već gužvali tikete, a onda je Erik Čupo-Moting pogodio sa penala i označio kraj nadanja Sportinga. Tek da se pohvalimo, i mi smo vam u rubrici Predlozzi i tipovanja savetovali pobedu domaćina uz barem dva postignuta gola. Eto, nekad nas i vredi poslušati.

ČELSI - MARIBOR (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 6:0

Šta reći? Već posle 13 minuta igre vođstvo Čelsija, posle 23 je na semaforu pisalo 2:0, na poluvremenu 3:0. Svaka čast Mariboru na tome što je uopšte uspeo da se domogne elite, na tome što je uspeo da ostane neporažen u susretima sa Šalkeom i Sportingom u dva prva kola, ali Čelsi... Čelsi je jednostavno druga dimenzija. Istinski član evropskog krema ma šta ko mislio.

BATE BORISOV - ŠAHTJOR (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 0:7

Kakav debakl BATE Borisova. Možda smo malo previše verovali u tim Filipa Mladenovića kada smo rekli da odigrate “samo“ KMB 2&T22+. No, kvota od 2.50 sasvim je dobar učinak s obzirom na to kako su igrači BATE-a delovali smrznuto na ovoj utakmici. A čak nije ni bilo toliko hladno, svega četiri stepena. Njima se, ipak, ledila krv u žilama.

BLEKPUL - DERBI (tip 2, kvota 1,73) – rezultat 0:1

Hvaljen da je Kris Martin! Ne onaj što peva u popularnom “ansamblu“ Koldplej, već 25-godišnji napadač Derbi Kauntija, koji je pogotkom sa penala u 81. minutu utakmice doneo Ovnovima minimalac na gostovanju kod Blekpula. Sasvim dovoljno da obraduje u gostujuće navijače i sve ljubitelje Čempionšipa koji su predvideli dvojku na Blumfild Roudu.

APOEL - PSŽ (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 0:1

Delovalo je da će dvojka na PSŽ uz kiks Mančester Sitija biti nagazna mina dana na tiketima. Sveci su bili aposlutni favoriti protiv kiparskog predstavnika, ali se APOEL pokazao kao dostojan Lige šampiona. Uostalom, namučili su Barsu, igrali nerešno sa Ajaksom… Večeras ne samo da su bili ravnopravan rival Svecima, već su bili i bolji tim. Promašili su nekoliko sjajnih prilika i na kraju su kažnjeni. Edinson Kavani je bio junak francuskog tima i vaših tiketa kada je u 88. minutu pogodio iz neverovatne pozicije za minimalan trijumf Svetaca.

BARSELONA - AJAKS (tip 1, kvota 1,15) - rezulatat 3:1

Zicer na Barsu nije izneverio. Katalonci su sa pola gasa savaladali Ajaks, a pobeda je mogla da bude i ubedljivija da su Mesi, Inijesta, Nejmar ili Pedro bili malo precizniji. Laganih 2:0 na poluvremenu, čuvanje rezultata u dugom delu igre. Možda je malo panike bilo kada je El Gazi smanjio na 2:1 u finišu meča, ali je Ramirez u poslednjim trenucima meča overio pobedu Katalonaca.

NORIČ - LIDS (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:1

Od kada je Darko Milanič pre četiri kola preuzeo Lid Junajted, ekipa sa Eland Rouda ne zna za pobedu i tone sve dublje. Zato ste i verovali u keca na Norič koji je jedan od favorita za plasman u Premijer ligu. Kanarinci su vam dali nadu kada su u 53. minutu konačno poveli preko Marina, ali samo četiri minuta kasnije je Dukara izjednačio i sprečio keca kojeg ste željno iščekivali.

PORTO - BILBAO (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:1

Ovo je bilo gusto. Mala kvota na Porto protiv u Primeri posrnulog Atletik Bilbaa. Ipak, došlo je, zahvaljujući Kvarežmi, koji je ušao u 72. minutu da bi samo tri minuta kasnije postigao gol. Tako da, njemu treba da se zahvalite. Doduše, i Gorka Iraizoz je kumovao očajnom intervencijom.

PRECRTANO

CSKA – MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 2:2

Građani su uspeli da prokockaju dva gola prednosti u drugom poluvremenu, do 64. minuta su vodili čak sa 2:0, ali su na kraju došli samo do boda. Aguero je načeo domaće u 29. minutu, a kada je Milner osam minuta kasnije povisio rezultat izgledalo je meč rešen, ali nije bilo tako. Sejdu Dumbija je prvo uspeo da vrati svoju ekipu i igru, da bi onda Natho četiri minuta pre kraja postavio konačan rezultat, posle više nego sumnjivog penala koji je skrivio Kolarov.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Ako je nešto sigurno na Enfildu - to su golovi! Atletiko će pregaziti Malme, igrajte na Dortmund, ali i Partizan!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2014

Pročitajte nekoliko predloga za 22. oktobar....NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Kraljevski klub je u odličnoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.