REZZIME DANA (sreda): Samo su Zenit i Dnjepar ispoštovali, ostali favoriti su razočarali

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2014, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (sreda): Samo su Zenit i Dnjepar ispoštovali, ostali favoriti su razočarali

NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

DNJEPAR – HAJDUK (tip ki1, kvota 1,40) – rezultat 2:1

Ukrajinci su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uspeli da preokrenu rezultat i da u 88. minutu dođu do pobede nad Hajdukom iz Splita. Hrvati su poveli u 47. minutu, a samo tri minuta kasnije je bilo 1:1 kada je gol postigao Nikola Kalinić. Delovalo je kao da će se meč završiti ovim rezultatom, ali je Šahov doneo pobedu Dnjepru. Mi smo takođe gađali pobedu ukrajinske ekipe u našoj rubrici predlozzi i tipovanja.

GAMBA – TOKUŠIMA (tip ki1, kvota 1,20) - rezultat 1:0

Minimalna pobeda, ali to će se ubrzo zaboraviti i ostaće samo zaokružen par na listiću. Ipak, bilo bi bolje da su domaćini ubedljivije rešili utakmicu, ali su se fudbaleri Tokušime pokazali kao ozbiljan protivnik. Jedini gol na meču je postigao Usami u 28. minutu, a ovo je četvrta uzastopna pobeda Gambe nad Tokušimom.

STANDARD – ZENIT (tip ki2, kvota 1,95) – rezultat 0:1

Zenit je u potpunosti opravdao ulogu favorita u ovom meču i sasvim zasluženo došao do pobede, koja ga je približila plasmanu u Ligu šampiona. Jedini pogodak na ovom meču bio je delo snalažljivog Olega Šatova. Domaćin je tek u završnici meča uspeo da uspostavi terensku dominaciju i stvori nekoliko ozbiljnih prilika, ali ne i da ugrozi trijumf Zenita.

PRECRTANO

LIL – PORTO (tip ki1, kvota 2,65) – rezultat 0:1

Ovaj tip nas je prilično iznenadio, izgleda da ste računali na prednost domaćeg terena, ili vam je promaklo koliko se Porto pojačao ovog leta, jer to više nije ista ekipa koja se mučila prošle sezone. Ni mi ovde nismo dobro savetovali pošto smo u rubrici predlozzi i tipovanja gađali da će na ovom meču pasti dva ili više gola.

LIVINGSTON – HARTS (tip ki2, kvota 1,90) – rezultat 4:1

Težak promašaj, a to je nagovestio Vajt već u 6. minutu kada je doneo prednost domaćima. Ipak, mogli ste da se nadate preokretu sve do 76. minuta kada je usledio drugi gol Livingstona. Samo pet minuta kasnije je bilo 3:0, a posle još tri minuta je pao i četvrti gol, a Harts je postigao počasni u prvom minutu sudijske nadoknade.

ALBORG – APOEL (tip ki1, kvota 2,40) – rezultat 1:1

Gol na startu meča u 16. minutu je doneo prednost domaćinima i vama dao nadu da ste dobro tipovali i pogodili prilično jaku kvotu. Ipak, APOEL već godinama pokazuje da je opasna ekipa i Kiprani su u 54. minutu izjednačili, a to je bio i poslednji gol na meču, tako da vam se klađenje na Dance nikako nije isplatilo.

SLOVAN – BATE BORISOV (tip ki1, kvota 2,40) – rezultat 1:1

Ovaj meč je bio prava kladioničarska noćna mora za sve one koji su gađali keca. Ne samo da je BATE poveo pri kraju prvog poluvremena autogolom domaćih, već je Slovan došao do izjednačenja u 80. minutu i dao vam nadu. Samo pet minuta kasnije novi gol domaćih i totalni preokret za Slovan, ali je gol ubrzo poništen zbog ofsajda te je meč završen bez pobednika. I nas je ovde privukla dobra kvota, ali su Belorusi pokazali da su ozbiljna ekipa.

URAVA – KUSACU (tip ki1, kvota 1,25) – rezultat 1:2

Delovalo je kao da ste dobro tipovali jer su domaćini prvo poluvreme rešili u svoju korist golom Lija u 39. minutu, ali su gosti na kraju u potpunosti preokrenuli rezultat i došli do neočekivane pobede. Prvo je Aoki izjednačio u 69. minutu, a onda je Danijel Lovinjo u 81. ugasio vaše nade da će se domaćini nekako dokopati pobede.

MARIBOR – SELTIK (tip ki2, kvota 2,45) – rezultat 1:1

Seltikovo vođstvo na ovom meču trajalo je samo osam minuta, pa ne možemo reći da su gosti bili bliži trijumfu, jer je viđen dosta otvoren meč sa obe strane. Seltik je poveo već u šestom minutu preko Mekgregora, koji je uz dosta sreće savladao Jasmina Handanoviča, ali je Damjan Bohar već u 14. minutu postavio konačan rezultat.

FULAM – VULVERHEMPTON (tip ki1, kvota 2,45) – rezultat 0:1

Iako je bio idealan trenutak za trijumf, Fulam je nastavio crnu seriju i zabeležio treći poraz u Čempionšipu. Domaći su ponovo bili očajni, nikako nisu uspevali da nadmudre odbranu rivala, koji je do vođstva došao već u 15. minutu preko Bakarija Sakoa. Isti igrač je u nadoknadi vremena imao priliku da donese i ubedljiviji trijumf svom timu, ali nije bio precizan sa bele tačke.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.