REZZIME DANA (sreda): Mnogo je popadalo, izvukao vas Kup Srbije

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2015, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (sreda): Mnogo je popadalo, izvukao vas Kup Srbije

Pogledajte ko je 2. septembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Mi smo za sada u redovnoj rubrici PREDLOZZI >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << I TIPOVANJA pogodili samo jedan meč. Kažemo za sada, jer se većina mečeva sa tiketa igra tokom noć, a jedino nas nije prevario osećaj da će momci sa Gardoša slaviti u Kupu Srbije. Uzalud smo čekali tri i više golova u prijateljskom okršaju Paderborna i Leverkuzena (bilo je 2:0), a nismo vas dobro savetovali ni da izbegnete keca na Dugopolje, koji je ipak došao. Evo kako ste vi tipovali danas:

ZAOKRUŽENO

ČSK PIVARA - MAČVA (tip 1, kvota 1.70) – rezultat 1:0

Novi prvoligaš opravdao je ulogu favorita i savladao tim koji je prošle sezone ispao u niži rang. Doduše, bilo je teže nego što se očekivalo, ali osvajač Kupa Vojvodine pokazao je da mu baš dobro ide u ovom takmičenju u poslednje vreme...

ZEMUN - JEDINSTVO (tip 1, kvota 1.15) – rezultat 1:0

Još jedan povratnik u društvo prvoligaša nastavio je seriju odličnih rezultata, mada se Jedinstvo iz Užica dosta dobro držalo. Zemunci su ipak na krilima remija u derbiju u Lazarevcu uspeli da opravdaju ulogu favorita i spasu tikete.

REUS - ASKO (tip 1, kvota 1.50) - rezultat 2:0

Domaćin je opravdao ulogu favorita i golovima u drugom poluvremenu plasirao se u narednu rundu. Andel Martinez je probio bunker gostiju u 64. minutu, a u samom finišu Haume Delgado je postavio konačan rezultat, kojim se ekipa Reusa kvalifikovala za mogućnost da u narednom kolu odmeri snage sa jačim rivalom iz Primere.

PRECRTANO

BIH M21 - KAZAHSTAN M21 (tip 1, kvota 1.45) – rezultat 1:2

Veliko iznenađenje u Sarajevu. Kazahstanci su mnogo bolje otvorili meč, poveli u 27. minutu, pa onda u 43. duplirali prednost i tako napravili ključni korak ka trijumfu. Domaćin je na vreme smanjio rezultat, igrao se 57. minut susreta, međutim, to je bilo sve od selekcije Bosne i Hercegovine...

KARL CAJS JENA - BAUTZEN (tip 1, kvota 1.40) – rezultat 0:0

Karls Cajs Jenu je očigledno značajno poremetio poraz u prošlom kolu. Gost ne spada u grupu najboljih ekipa u ligi, ali i pored toga uspeo je da odnese bod iz Jene. Karls Cajs je tako propustio lepu priliku da se vrati u sam vrh tabele.

GAMBA - NAGOJA (tip 1, kvota 2.10) – rezultat 1:1

Domaćin je na vreme poveo, na taj način sjajno otvorio utakmicu, ali Nagoja se spasla u finišu. Gamba nije uspela da materijalizuje još nekoliko šansi posle vodećeg gola u šestom minutu, tako da su gosti kaznili te propuste i 14 minuta pre kraja stigli do izjenačenja.

SABADELJ - KASTELJON (tip 1, kvota 1.60) – rezultat 1:1

Kao domaćin Sabadelj je bio viđen kao favorit za plasman u sledeću rundu Kupa Kralja. I lepo je počelo, poveo je već u 16. minutu golom Marka Fernandeza. Izgledalo je da domaćin kontoliše utakmicu, ali je trenutak nepažnje u drugom poluvremenu i pogodak Manuela Garsije u 66. minutu nagovestio potop domaćina. Sabadelj je bio nemoćan da dođe do drugog gola, pa je razočarao sve koji su verovali u njega.

ALKOJANO - FORMENTERA (tip 1, kvota 1.55) - rezultat 1:2

I u ovom okršaju španskog Kupa domaćin je bolje otvorio meč. Alkojano je poveo u 32. minutu, strelac je bio Jasin Kvasmi, a umesto da u drugom poluvremenu sačuvaj uprednost I obezbede mprolaz u narednu rundu dogodio se preokret. Formentera je golovima Kasalasa i da Prada za samo dva minuta, u 71. i 73. preokrenula rezultat i šokirala sve koji su se kladili na domaćina.

KOKIMBO - KOLO KOLO (tip 2, kvota 1.60) – rezultat 1:1

Najpoznatiji čileanski klub nije uspeo da već u provm meču protiv drugoligaša reši pitanje plasmana u narednu rundu Kupa, pa će morati na popravni u revanšu na svom stadionu. Počelo je dobro za sve simpatizere Kolo Kola, već u 26. minutu Valdes je sa bele tačke doveo goste u vođstvo i izgledalo je da će ovaj meč biti stvar rutine. Ali, u nastavku je Tarifenjo poravnao na 1:1 i tako upropastio gomilu tiketa.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.