REZZIME DANA (ponedeljak): Zbog Pipite i Okotijea imate polovičan učinak

Izvor: MozzartSport.com, 23.Dec.2014, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (ponedeljak): Zbog Pipite i Okotijea imate polovičan učinak

Pročitajte ko vam je 22. decembra doneo pare, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Danas ste imali polovičan učinak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a mi smo u rubrici predlozzi i tipovanja pogodili tri para, tri smo i promašili, a u kasnijim terminima se igra još četiri utakmica. Treba napomenuti da smo vas dobro savetovali da izbegnete keca na Juventus protiv Napolija, ali većina vas nas nije poslušala.

ZAOKRUŽENO

STOUK – ČELSI (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 0:2

Rutinska pobede Čelsija i trijumf ni u jednom trenutku nije doveden u pitanje. Džon Teri je u njegovom stilu glavom već u drugom minutu načeo protivnika posle kornera, a Sesk Fabregas je sprečio neizvesnu završnicu pogotkom u 78. minutu. Plavci baš retko prodaju ove sezone, nema puno ovakvih ekipa u Evropi.

BRAGA – PASOŠ FEREIRA (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 3:0

Favoriti su rešili meč već u prvom poluvremenu, tačnije uradili su to za 20 minuta. Pardo je u 25. načeo Pasoš Fereiru, Eder je samo pet minuta kasnije duplirao prednost svoje ekipe, a Silva je u samom finišu prvog poluvremena postavio konačan rezultat. Domaćini su rutinski priveli utakmicu kraju, na vaše veliko zadovoljstvo.

PANATINAIKOS – KERKIRA (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:0

Po gol u finišu oba poluvremena za rutinsku pobedu tima iz prestonice Grčke, ali niste mogli da se opustite do kraja jer je Karelis u 45. postigao prvi gol, a Čučumis drugi tek u 85. te je samo jedan gol mogao da vam sruši tiket. Zeleni su ipak izdržali i zasluženo su osvojili tri boda u ovom meču, samo što se možda i očekivala ubedljivija pobeda.

SASARI – REĐO EMILIJA (tip bezh1, kvota 1,45) – rezultat 87:74

Sasari se polako oporavlja od paklenog ritma koji je imao dok je igrao Evroligu, pa je pobeda nad Ređo Emilijom bila potpuno očekivana, a naši igrači su to znalački predvideli i iskoristili nimalo zanemarljivu kvotu, s obzirom na sigurnost. Već posle prve četvrtine i 13 razlike za domaće mogli ste da zaokružite keca na Sasari.

MZT SKOPLJE – CRVENA ZVEZDA (tip bezh2, kvota 1,12) – rezultat 76:79

S obzirom na kvotu koja je bila ponuđena za pobedu Crvene zvezde, morali ste debelo da se preznojite pre no što ste bili sigurni da dolazi dvojka u Makedoniji. Zvezda je uspela da prospe 20 poena razlike za svega 13 minuta u drugom poluvremenu, kada je MZT čak i poveo. Ipak Bobi Marjanović je bio tu da spasi vaše tikete.

PRECRTANO

JUVENTUS – NAPOLI (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 1:1

Ni sami niste mogli da zamislite bolji start od onog koji je Juve imao pošto je Karlos Tevez već u petom minutu zatresao mrežu protivnika. Ipak Napoli je u nastavku utakmice bio mnogo bolji rival, a Gonzalo Iguain Pipita je doneo svojoj ekipi produžetke u 68. minutu i pošto vas je Juventus prodao sigurno vam je i drago što je Napoli pobedio.

RB LAJPCIG – MINHEN 1860 (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 1:1

Vodio je Lajpcig posle pola sata prelepim golom Jusufa Poulsena, ali je Minhen bio mnogo bolji tim. Nizale su se šanse gostiju, ali je RB nekako odolevao. Taman kada ste pomislili da su se fudbaleri Minhena istrošili i fizički i psihički Rubin Okotije je u 86. postigao gol na asistenciju Pazarca Fejsala Mulića za 1:1 i doneo bod svom timu.

ČESTER – TELFORD (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 1:1

Utakmica je počela odlično po sve vas koji ste gađali keca pošto je domaća ekipa došla do prednosti u 15. minutu golom Henegana, ali Čester nije uspeo da nadogradi prednost te ste morali da strepite do kraja. I to sa razlogom pošto je Smit u 78. postigao gol za Telford, a domaća ekipa nije uspela da povrati prednost.

RIZE – GAZIJANTEP (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 0:1

Gazijantep je bio „u kanalu” kakav se retko viđa pre ove utakmice, a Rize u još većem. U takvoj situaciji ste verovali domaćinu, što je logično, ali se ispostavilo pogrešno. Gazijantep je pobedio posle četiri uzastopna poraza golom Duraka, koji je vaše tikete poslao pravo u najbližu kantu za otpatke.

ČANIJA – AHARNAIKOS (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 2:2

Treći kiks Čanije zaredom i mesto koje vodi u elitnu diviziju grčkog fudbala im polako klizi iz zagrljaja. Ne samo da Čaniji klizi treća pozicija, već su i vaši tiketi na kojima se našla ova nesrećna ekipa skliznuli pravo u pikslu, kantu za otpatke ili u slučaju onih koji ne brinu previše o ekologiji, na ulicu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.