REZZIME DANA (ponedeljak): Ispoštovali Spartak, Dinamo i Ljupkov Liteks, razočarali Lajpcig, Sarajevo, Dandalk...

Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2015, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (ponedeljak): Ispoštovali Spartak, Dinamo i Ljupkov Liteks, razočarali Lajpcig, Sarajevo, Dandalk...

Pogledajte ko vam je 3. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA pogodili smo dva od ukupno četiri fiksa dana. Pogodili smo kečeve na Spartak i Liteks, a omanuli kada je u pitanju isti tip na Lajpcig, odnosno dvojka na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dandalk. Zato smo pogodili odličnog keca na Dinamo iz Bukurešta, kao i 0-1 na utakmici između Nansija i Tura. Verovali smo u dvojku na Olborg protiv Nordsjilanda, ali je došao kec, kao i u keca na Koronu protiv Ruha, ali je na kraju bilo 1:2. Vi ste pogađali kečeve na Spartak, Dinamo, Liteks i Bran, ali ste omanuli u tipovanju na Lajpcig, Sarajevo, Dandalk, Nansi, Koronu i Zamalek.

ZAOKRUŽENO

SPARTAK M. - RUBIN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:0

Spartak je dugo lomio otpor Rubina, ali je na kraju sasvim zasluženo došao di tri boda i zadražao dva boda zaostatka za vodećim Zenitom i CSKA. Junak pobede domaćih navijača Otkritije areni bio je Jura Movsisjan, koji je mrežu Rižikova pogodio na isteku časa igre posle pravovremene asistencije Ze Luisa.

DINAMO B. - ACS TEMIŠVAR (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:1

Dinamo ove sezone, barem na početku, izgleda znatno bolje nego nekih prethodnih, pa je nakon četiri odigrana kola neporažen u Ligi 1. Drugi meč u Bukureštu i druga pobeda za ekipu Mirčee Rednika, koja je otpor borbenog temišvara slomila u finišu prvog poluvremena pogotkom Harlema Gnoerea.

LITEKS - MONTANA (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 2:1

Ekipa Ljupka Petrovića uz dosta problema je stigla do novog trijumfa i ostala na deobi liderske pozicije na tabeli prve bugarske lige. Heroj pobede tima iz Loveča bio je dvostruki strelac, kolumbijski internacionalac Danilo Moreno. Drugi, pobedonosni, gol dao je u 63. minutu iz penala.

BRAN - LEVANGER (tip 1, kvota 1,35) – 1:0

Favorit iz Bergena opravdao je tu ulogu na svom terenu, a slavio je pogotkom veterana Azara Karadasa u 74. minutu. Na vreme rekli bi mnogi, dovoljno da Bran zabeleži novu trojku i održi se na trećoj poziciji, blizu mesta broj dva, koje direktno vodi natrag u elitu. Gostujući tim je ovim porazom pao u zonu ispadanja.

PRECRTANO

RB LAJPCIG - GROJTER (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:2

Igrali ste masovno na keca, ali je sjajna utakmica na Red Bul areni završena rezultatom 2:2. Doduše, dvojka je bila bliža zaokruživanju, jer su gosti dva puta vodili, a nisu uspeli da iskoriste veliki broj prilika. Pre svih Veton Beriša, koji je pored drugog pogotka za svoj tim mogao da postigne još tri u Lajpcigu.

TRAVNIK - SARAJEVO (tip 2, kvota 1,55) – 1:0

Domaćin je uspeo da napravi iznenađenje i savlada favorizovanu ekipu sa Koševa i to na najlepši način – golom u 90. minutu. Dželat aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine bio je Žermen Kuadio, napadač iz Obale Slonovače, koji nastupa u ovom klubu kao pozajmljeni igrač upravo iz Sarajeva. Da meč protekne u znaku tamnoputog napadača potrudio se Kaudio i tako što je dobio crveni karton nakon postignutog gola, ali je tada već bilo kasno za goste...

GALVEJ - DANDALK (tip 2, kvota 1,55) – 0:0

Lider irskog šampionata obrukao se protiv Galveja, koji na tabeli zauzima mesto u sredini, a kao kaznu izgubili su u meču Liga kupa na penale 5:4. Moguće da su gosti potcenili fudbalere Galveja, koji su sa svojim navijačima proslavili značajan trijumf.

NANSI - TUR (tip 1, kvota 1,80) – 0:0

Domaćin nije uspeo da opravda ulogu blagog favorita protiv tima koji je stigao sa namerom da se odbrani i osvoji bod. Nansiju nije pomogla ni prednost od igrača više, koju je imao od 82. minuta nakon isključenja fudbalera gostiju Tešeire, pa je Tur zadovoljan otišao kući.

KORONA - RUH HOŽOV (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 1:2

Fudbaleri Korone su ovaj put podbacili, na žalost navijača, ali i ljubitelja dobrog klađenja. Ovo je ekipi Korone prvi poraz u poljskom šampionatu, a nije im vredelo ni što su osmog minuta vodili golom Sobolevskog. Preokretu gostima doneli su Visnjakovs i Stepinski. Ovo je Ruhu druga pobeda zaredom na gostovanjima Koroni.

ZAMALEK - VADI DEGLA (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 0:0

Ekipa Zamaleka već je osigurala titulu šampiona Egipta, pa je odigrala malo opuštenije, a upravo to ih je koštalo pobede, a vas sigurnog keca. Fudbalerima i navijačima egipatskog velikana ipak je bilo najvažnije da prime šampionskih pehar na svečanoj ceremoniji, pa je tako barem njima ovaj rezultatski deo pao u drugi plan.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Real Madrid i Srbija su fiksevi dana, ne potcenjujte Mihu

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2015, 11:24

Pročitajte nekoliko predloga za 4.avgust..NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje ideje,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.