REZZIME DANA (petak): Fudbaleri Sošoa su heroji dana, sa igračem manje preokrenuli rezultat

Izvor: MozzartSport.com, 07.Mar.2015, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (petak): Fudbaleri Sošoa su heroji dana, sa igračem manje preokrenuli rezultat

Pročitajte ko vam je 6. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI I TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Danas nije bilo velikog izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << te niste uspeli da se proslavite, ali je ipak imalo šta da se pogodi te je vaš današnji učinak šest od 10. U našoj rubrici predlozzi i tipovanja smo pogodili tri od četiri fiksa dana, bili smo polovični gađajući malo jače kvote, dobro smo vas savetovali da izbegnete gađanje dvojke na meču Čahlaul i Pandurija, ali je Porto ipak savladao Bragu u finišu meča.

ZAOKRUŽENO

TROA – KLERMON (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:0

Domaćini su došli do prednosti u 25. minutu preko Korentina, ali onda nije bilo puno akcije tako da ste do kraja meča morali da strepite jer bi jedan gol promenio sve. Nive je 85. minutu sa bele tačke stavio tačku na meč i iako rezultat to pokazuje ovaj meč nije bio rutina sa fudbalere Troe, a Klermon je mogao da dođe do remija, ipak svaka čast za pogodak.

LEVANTE – EIBAR (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 2:1

Eibar je pogodio u 55. minutu prelepim golom Saula Berhona i delovalo je kao da će gosti konačno prekinuti crnu seriju, ali je usledio pravi blickrig Levantea i David Baral i Kalu Uče su za samo dva minuta preokrenuli rezultat. Time su i slomili duh Eibara te je pobeda domaćina bila osigurana, a i vaš pogodak.

LASK – AUSTRIJA LUŠTENAU (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 3:2

Od radosti do tuge i obratno. Malo je nedostajalo da vas Lask proda, međutim, Vujanović je držao sve pod kontrolom. Postigao je prvi i, na kraju, pobedonosni gol za klub iz Linca i tako poništio Austriju koja se u jednom trenutku potpuno vratila u igru.

SOŠO – TUR (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:1

Gosti su poveli veoma rano, još u 13. minutu preko Santamarije, onda je usledio još veći šok za sve vas koji ste gađali keca pošto je igrač Sošoa Zuma u 22. minuta dobio crveni karton... Ipak domaćini su furiozno počeli drugo poluvreme i od 49. do 52. minuta postigli dva gola preko Gurbera i Karže i uprkos verovatnoćama ste pogodili ovaj tip.

BRAGA – PORTO (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 0:1

Derbi portugalskog prvenstva je bio pravi derbi, ali ste na kraju ipak dobro tipovali i to zahvaljujući Kristijanu Telju koji je u 73. minutu postigao jedini gol na meču. Čekali ste dugo dobre vesti, ali je igrač Barselone na pozajmici ipak zatresao mrežu na vašu veliku radost i na kraju ste mogli da zaokružite kvotu 1,85.

TULUZ – MARSELJ (tip 2, kvota 2,50) – rezultat 1:6

Kakva je dvojka došla u Tuluzu! Marsej je gazio domaćina od samog početka, i gazio i gazio... Bijelsin tim je već do poluvremena napunio mrežu Ljubičastih do vrha, pa ste već tada mogli lagano da zaokružite ovaj par. Do kraja su postigli još dva, a nesrećni domaći uspeli su da se upišu što vama nimalo nije smetalo pošto je ovo bila vaša dvojka dana.

PRECRTANO

ŠTUTGART – HERTA (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 0:0

Verovali ste u domaći teren, ali igrači Štutgarta bi bolje partije verovatno pružali u drugoj državi nego na svom stadionu pošto su kod kuće ove sezone postigli samo šest golova. Pritom je Herta bila bliža pobedi kada je Šulc na asistenciju Salomona Kalua gađao tik pored stative u 81. minutu, tako da ovde niste bili blizu pogotka.

NIRNBERG – HAJDEHAJM (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 0:1

Možda je Nirnberg bio favorit na papiru, ali to nije uspeo da dokaže na terenu. Da se neće završiti po dobro za domaće pokazao je pogodak Viteka u 28. minutu za neočekivano vođstvo Hajdenhema. Posed lopte od 57 odsto i čak 27 udaraca nije bilo dovoljno ni za remi, pošto su se gosti branili i, na kraju, odbranili.

ANŽE – NIOR (tip 1, kvota 2,25) – rezultat 0:0

Anže je potpuno podbacio protiv Niora. Imali su priliku da zadrže drugo mesto u Ligi 2 i bar na 24 časa pobegnu Ajačiju na tri boda, ali su prokockali veliku šansu i omogućili gostima da uzmu bod koji će im  mnogo značiti u borbi za opstanak.

NANSI – LAVAL (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 1:1

Velika šteta za ovaj par! Nansi je poveo još u drugom minutu i sve se odvijalo po planu skoro do samog kraja, ali je onda sve krenulo nizbrdo. U 69. minutu gosti dolaze do izjednačenja, pa su do kraja grčevito čuvali bod što im je na kraju i pošlo za rukom. Baš niste imali sreće sa drugom ligom Francuske ovoga puta.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.