REZZIME DANA (petak): Bajern prošao tek u finišu, Francuzi obarali tikete

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2014, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (petak): Bajern prošao tek u finišu, Francuzi obarali tikete

Pogledajte ko vam je 19. decembra doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Od naših devet predloga (10. meč >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se igra u toku noći), pogodili smo samo jedan fiksa. Da ste nas poslušali i igrali singlove sa po 100 dinara uplate na naše predloge večeras biste bili u minusu 632 dinara.

Vi ste bili znatno uspešniji, pošto je od 10 najigranijih parova u kladionici MOZZART prošlo je pet četiri. Po istom principu (po 100 dinara na svaki meč) vi ste zaradili 217 dinara ako ste svaki od najigranijih parova danas igrali kao singlove.

ZAOKRUŽENO

PARIZ - MARSEJ K. (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:1

Verovali ste u domaćina koji je bio veliki favorit, ali nije sve išlo baš tako glatko. Marsej je poveo već u 17. minutu i verovatno ste se zapitali zašto ste uopšte tipovali na treći rang u Francuskoj. No, Pariz je uspeo da poravna do kraja prvog dela i tada je sve izgledalo bolje, da bi sa dva pogotka u prvoj polovini drugog poluvremena sve leglo na svoje mesto.

EMEN - RKC (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 5:3

Emen je svakako na papiru bio bliži pobedi s obzirom na to da je Valvajk ubedljivo najlošiji tim druge holandske lige. Domaći su to i preneli na teren, te su nakon prvog poluvremena vodili. RKC se trgnuo i izjednačio početkom drugog dela, ali je u poslednjih dvadesetak minuta usledila rafalna paljba domaćina i vaša zarada nije izostala.

MAJNC- BAJERN (tip 2, kvota 1,22) - rezultat 1:2

Kakva je to radost bila! Majnc je poveo u ranoj fazi meča, da bi Bajern izjednačio desetak minuta potom i mnogi su mislili da je tu kraj otporu domaćina. Ipak, Bavarci su se dugo mučili i nisu uspeli da postignu drugi, pobedonosni pogodak, da bi Roben sve promenio u nadoknadi vremena. Najslađi su dobici od kojih ste već digli ruke!

ERČIJE – FENERBAHČE (tip 2, kvota 1.70) – rezultat 0:1

Dugo, baš dugo se čekalo na Fener, ali ovoga puta Turci nisu razočarali. Zahvaljujući penalu dosuđenom u 86. minutu favorizovani gost nekako je uspeo da „umuva“ taj jedan, zlatan vredan gol. Odgovornost je preuzeo najiskusniji u timu Fenerbahčea, Emre Belezoglu i nije pogrešio...

KARLSRUE – FSV FRANKFURT (tip 1, kvota 1.50) – rezultat 4:1

Tip koji je danas najlakše došao i zbog kog niste morali da drhtite. Domaćin je posle samo 20 minuta igre stekao dva gola prednosti, a posle toga je sve išlo kao podmazano. Već u šestom minutu nastavka Karlsrue je dao i treći gol, čime su otklonje sve dileme oko pobednika.

PRECRTANO

OKSER - NIOR (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:1

Okser je bio favorit, ali nije opravdao tu ulogu. Na kraju je morao da „juri“ remi, a do izjednačujućeg gola došao je tek u 79. minutu. Za utehu navijačima Oksera je to što su njihovi ljubimci i sedmu utakmicu zaredom ostali neporaženi. Međutim, ovim remijem su i dalje u sredini tabele, zauzimaju osmo mesto.

ŠATORU - DIŽON (tip 2, kvota 2) - rezultat 1:1

Lider druge lige Dižon, iako gost, bio je mnogo bliži pobedi, ali je Šatoru na kraju osvojio bog pogotkom iz penala u 90. minutu. Dižonu je ovo šesta utakmica bez poraza, ali i prvi remi posle pet vezanih trijumfa. Šatoru se ni posle ovog osvojenog boda nije pomerio sa pretposlednje pozicije na tabeli.

HERENVEN – DEN HAG (tip 1, kvota 1.58) – rezultat 0:0

Tim iz Haga je u očajnoj formi, ali takvoj ekipi Herenven nije uspeo da da gol. Iako su gosti verovatno zaboravili kada su poslednji put pobedili, večeras su odoleli favoritu i svima koji su gađali keca značajno pokvarili planove. Jedno od najvećih razočarenja dana, bez dileme...

SELTA – ALMERIJA (tip 1, kvota 1.50) – rezultat 0:1

Očajna Selta nastavlja da posrće, a danas je bila ubedljivo najigraniji par u MOZZART kladionicama. Pre nego što su primili gol u 17. minutu domaći su pogodili prečku, a pri rezultatu 0:1 nisu iskoristili penal. Posle svega toga bolje od časnog poraza nije moglo...

NANSI – KLERMON (tip 1, kvota 1.65) – rezultat 1:2

Mnogi od vas očekivali su da Nansi posle tri vezana poraza proradi i dobije slabašni Klermon, međutim, gosti su iznenadili jednog od favorita za plasman u viši rang i odneli sva tri boda. Tri gola pala su u prvom delu, očekivao se preokret u nastavku, ali domaćin očigledno nije imao snage.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.