REZZIME DANA (nedelja): Pogođenih sedam od 10, a Real je najviše razočarao

Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2015, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (nedelja): Pogođenih sedam od 10, a Real je najviše razočarao

Pročitajte ko vam je 1. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI I TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Danas ste prošli veoma dobro, a oni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji su izbegli keca na Real Madrid – odlično! Pogodili ste sedam od 10 parova, a mi smo u našoj rubrici predlozzi i tipovanja odigrali malo lošije. Tri od četiri fiksa su pogođena, a meč Los Anđeles Lejkersa i Oklahome se igra posle ponoći.

Što se tiče onih malo težih parova dobro smo vas savetovali da gađate 2+ u prvom poluvremenu meča Verdera i Volfsburga, ali su nas Napoli, Atletiko i Inter izneverili. Ni u rubrici za izbegavanje nismo briljirali.

ZAOKRUŽENO

MENHENGLADBAH – PADERBORN (tip 1, kvota 1,55) –rezultat 2:0

Paderborn se borio koliko je mogao, ali ponovo je do izražaja došao njihov osnovni problem, a to je efikasnost kada igraju na strani. Borusija je na vreme dala prvi go li posle toga sve bilo lakše. Drugi je takođe pao u pravom času (81. minut), taman da ne brinete u finišu…

ARSENAL – EVERTON (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:0

Tobdžije su ponovo ispoštovale, po treći put zaredom kada su u pitanju utakmice u Premijer ligi. Donekle su se iskupili i za onaj kiks protiv Monaka u Ligi šampiona… Žiru je načeo goste u 39. minutu, a konačan rezultat postavio Tomaš Rosicki samo nekoliko trenutaka pre poslednjeg zvižduka.

ČELSI – TOTENHEM (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 2:0

Možda rezultat to ne govori, ali Čelsi je zaista veoma lako izašao na kraj sa Totenhemom. Taj prvi gol koji je postignut u 45. minutu možda je bio i ključna stvar, jer je potpuno destabilizobao Pevce. Kasnije, početkom drugog dela, Voker je pogodio sopstvenu mrežu i sve nade momaka sa Vajt Hart Lejna bile su ubijene.

VALENSIJA – REAL SOSIJEDAD (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:0

Valensija je teže nego što se očekivalo slomila otpor Real Sosijedada, tek u drugom poluvremenu, a na svu sreću tu je bio dobro raspoloženi Pjati. Krilo Slepih miševa je sa dva gola u roku od tri minuta završio sav posao sa klubom iz San Sebastijana, koji posle toga nije imao snage da se vrati u igru i donese dramu u finišu.

JAGODINA  - CRVENA ZVEZDA (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 2:3

Crvena zvezda i dalje ima stopostotan učinak u glavnom gradu Pomoravlja! Crveno-beli su brzo došli do kapitalne prednosti, ali su onda rešili da navijačima i brojnim kladiocima prirede stres.Jagodina je izjednačila u roku od četiri minuta. Zvezda je izgubila niti igre, ali je onda Darko Lazović ostavio goste u šampionskoj trci sa  crno-belima.

PORTO – SPORTING (tip 1, kvota 1,65) – 3:0

Porto je Lavove iz Lisabona sa tri udarca pretvorio u umiljate mace, a bič u rukama je imao Teljo. Španac, koji je stigao na dvogodišnju pozajmicu iz Barselone, kažnjavao je Sporting u 31, 58. i 82. minute, tako da se kec nijednog trenutka nije dovodio u pitanje.

SELTIK - ABERDIN (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 4:0

Derbi 28. kola u Škotskoj je bio samo na papiru pošto je Seltik prosto pregazio Aberdin. U prvom poluvremenu je samo načeo protivnika, da bi ga u nastavku meča u periodu od 63. do 80. minuta sa tri gola dotukao, a posebno raspoložen za igru bio je Metjus sa dve asistencije.

PRECRTANO

REAL – VILJAREAL (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 1:1

Vrlo verovatno iznenađenje kola. Viljareal je još jednom demonstrirao da zna sa velikima. Činilo se da će Real stići do četvrte uzastopne pobede u Primeri posle gola Ronalda, ali niko nije računao na vanserijsku partiju golmana gostiju Asenja. Na nju se nakalemio i izjednačujući pogodak Morena. Do kraja meča Real je pritiskao sa svih strana, ali nije vredelo. Hrabri Viljarel je zasluženo stigao do remija.

TORINO – NAPOLI (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 1:0

Veliki kis Napolitanaca koji su mogli da naprave veliki korak ka mestu koje vodi u Ligu šampiona! Na kraju tim Rafaela Beniteza zabeležio je drugi poraz u poslednja tri susreta. Torino je sa velikim samopouzdanjem odigrao ceo meč što je posledica uspeha u Bilbaou. Posle izjednačenog prvog poluvrmena meč u Torinu rešio je poljski štoper Gilk u 68. minutu.

MONAKO – PSŽ (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 0:0

Godine prolaze, a mečevi skupocenih timova Monaka i PSŽ-a imaju isti rasplet. Večeras smo videliu šesti uzastopni remi, sa puno propuštenih šansi. Nekako se verovalo da će Parižani uspeti da uzdginutih ruku napuste Kneževinu i preskoče Lion na lidersoj poziciji. Ipak, morali su da se zadovolje bodom. Možda i nije to loš rezultat, ako se zna da je Monako u odličnom raspoloženju sačekao duel sa velikim rivalom posle trijumfa u Londonu!

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.