REZZIME DANA (četvrtak): Neprijatno loše!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (četvrtak): Neprijatno loše!

Pogledajte ko vam je 17. avgusta doneo novac, a ko vas je prodao...

ZAOKRUŽENO:

PAOK - ESTERSUND (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Slutilo je na iznenađenje u Solunu, ali je sve završeno kako treba! Najviše zahvaljujući srpskom internacionalcu Aleksandru Prijoviću koji je sa dva pogotka u razmaku od 11 minuta završio posao, bar kada je reč o prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope.

PLZENJ - AEK LARNAKA (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,65) - rezultat 3:1

Nije prošlo ni 10 minuta, tačnije, prošlo je osam, a češki vicešampion vam je zadao muku uspavanom reakcijom. Ipak, brzo je usledilo buđenje, potom i izjednačenje, kao i preokret, a tačku na više nego zadovoljavajuće izdanje domaćina na Dosan Areni stavio je strelac dva gola Marek Bakoš.

EVERTON - HAJDUK (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Everton je odigrao onoliko koliko mu je bilo potrebno da bez trzavica stekne zadovoljavajući suficit pred put u Split. Sve što je vredno pomena dogodilo se u drugom delu prvog poluvremena kada su Kin i Gaj spakovali po jedan gol iza leđa Stipice.

PRECRTANO:

VARDAR - FENERBAHČE (tip 2, kvota 1,47) - rezultat 2:0

Taj ludi Vardar... Kopenhagen ga je za ustavio na putu ka Ligi šampiona, ali osladilo se Makedoncima da divljaju Starim kontinentom. U prvom meču plej-ofa za Ligu Evrope šampion Makedonije je mimo svih očekivanja uspeo da sruši i veliki Fenerbahče, pošto je Tigran Berseđan u 20. minutu najavio veliko slavlje na stadionu Filip Drugi. Autogol Mehmeta Topala u drugom minutu sudijske nadoknade razgalio je domaću publiku, a vas prilično iznervirao, s obzirom da Kanarinci ne samo da nisu ostvarili pobedu, već ni gol nisu dali ne preterano kvalitetnom Vardaru.

LEGIJA - ŠERIF (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:1

Šteta! Nakon Tantalovih muka Legija je probila bedem Šerifa u 76. minutu preko hamalainena, međutim, kada se činilo da će sa minimalnim kapitalom otići u Moldaviju, usledio je šok u Varšavi. Perfektan korner izveo je Žairo, a Bajala se našao na pravom mestu i sa ivice peterca postavio konačan rezultat.

DINAMO ZAGREB - SKENDERBEG (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 1:1

Maksimir očima nije mogao da veruje. Rijeka mu je uzela titulu, a Skenderbeg umalo ono malo dostojanstva koje je Dinamu preostalo. Slaba uteha za vas, budući da je obraz sačuvan remijem - a ne pobedom koju ste tražili - i to u petom minutu sudijske nadoknade.

BATE BORISOV - OLEKSANDRIJA (tip 1, kvota 1,97) - rezultat 1:1

Neprijatno iznenađenje priredio je i BATE! Oleksandrija je izvukla remi na gostovanju u Borisovu, iako je bivši fudbaler Vojvodine Mirko Ivanić veoma lepim pogotkom u osmom minutu utakmice nagovestio da će Belorusi lako završiti posao. Gosti se ipak nisu predavali, pa su preko Jevgena Banade već u 19. minutu stigli do izjednačenja i na kraju se neporaženi vratili kući.

KLUB BRIŽ - AEK (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:0

Klub Briž je imao više od igre, od 58. minuta i igrača više, ali nije naplatio kvalitetnije izdanje u odnosu na AEK. Šteta za večeras, ali možda dobra prilika da se u Atini iskoristi lepa dvojka. Nema sumnje da će kvota biti više nego pristojna...

DOMŽALE - MARSELJ (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Marselj je u Ligi 1 potvrdio da će ove sezone biti više nego ozbiljan, ali nije opravdao epitet favorita u Sloveniji. Domžale su izdržale gotovo sve atake velikana sa Velodroma, a pogodak Sansona u 63. minutu za 1:1 nije vam bio dovoljan da se zaokruži dvojka, pošto je Vetrih već u 12. hladnim tušem polio ekipu Rudija Garsije.

AJAKS - ROZENBORG (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 0:1

Poslao je Ajaks neverovatna 24 šuta ka golu Rozenborga, ali nijedan nije završio u mreži. I kako to obično biva, za promašaje sledi - kazna. Rozenborg je iz naizgled bezazlene situacije došao do prilike koju je u pogodak pretvorio Adegbenro u 77. minutu. Vremena za bilo šta ozbiljnije nije bilo...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.