Izvor: HotSport.rs, 05.Avg.2015, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAJKO BREŽANČIĆ: Hvala Čuki, odlazim ponosan i zadovoljan

Posle dve godine u dresu kluba sa Banovog brda došao je trenutak rastanka. Iz Čukaričkog je otišao jedan od najboljih i najpouzdanijih fudbalera, prvi zamenik kapitena, Rajko Brežančić.

Kao što je poznato, ovaj momak karijeru nastavlja u holandskom AZ Alkmaru. Ugovor je posle uspešno obavljenih lekarskih pregleda potpisao na tri godine.
- Šta da kažem osim da sam zaista presrećan. Uslovi su odlični, radi se o izuzetno dobro organizovanom klubu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << godinama unazad ostvaruje zapažene rezultate. Prošle sezone AZ je bio treći što je za veliko poštovanje, jer reč o jednoj od najjačih evropskih liga u kojoj su se dokazali brojni srpski igrači. Hoću da se zahvalim svima u Čukaričkom, od vlasnika gospodina Dragana Obradovića, sportskog direktora Vladimira Matijaševića, prijatelja kluba Uroša Jankovića, trenera Vladana Milojevića, saigrača, ostalih u stručnom štabu štabu i zaposlenih u klubu, pre svega na ljudskom i porodičnom odnosu, u kojem smo se svi na kraju ponašali kao profesionalci svesni odgovornosti koju imamo – kazao je Brežančić za klupski sajt Čukaričkog.
- Prošli smo mnogo toga zajedno, bilo je zaista divnih momenata, pogotovu prošle sezone. Čukarički će za mene uvek ostati klub kojeg ću se rado sećati i ko zna, možda se jednog dana opet vratim na Banovo brdo. Verujem da smo svi zajedno napravili dobar posao ovim transferom koji na jedan poseban način pokazuje da Čukarički izrasta u ozbiljan evropski klub – rekao je Brežančić.
Brežaničić se na kratko osvrnuo i na početak sezone Čukaričkog, gde se još jednom vratio na evropski rezultat.
- Znam da je ostao gorak ukus, jer nismo uspeli da prođemo Gabalu. Svi maštali o tome da ćemo igrati bar za stepenik više u Evropi u odnosu na prošlu sezonu. To se nažalost nije dogodilo i važno je da se gleda napred. Čukarički je klub koji mora da ima samo najvišu ambiciju bez obzira na sve i čvrsto verujem da su loši rezulati prošlost i da će momci već za vikend krenuti u pobednički niz. Od srca Čukaričkom želim sve najbolje u nastavku sezone kako u prvenstvu tako i u kupu – poručio je Brežančić koji će za AZ Alkmar uskoro i debitovati.
 
AZ haalt Servische linksback Rajko Brežančić (25): ‘Speler die er direct voor ons kan staan’ http://t.co/A8COftcBzj pic.twitter.com/7YabXTHBZY
— AZ (@AZAlkmaar) August 4, 2015

The post RAJKO BREŽANČIĆ: Hvala Čuki, odlazim ponosan i zadovoljan appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brežančić: Presrećan zbog AZ, Čuka da gleda napred

Izvor: B92, 05.Avg.2015

Rajko Brežančić presrećan je zbog transfera u AZ Alkmar, ali žali što sa Čukaričkim nije napravio korak više u Evropi...Brežančić je potpisao trogodišnji ugovor sa trećim timom Holandije, koji je na korak od plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu Evrope..."Uslovi su odlični, radi se...

Nastavak na B92...

Brežančić u AZ Alkmaru: Hvala Čuki, odlazim ponosan i zadovoljan

Izvor: Blic, 05.Avg.2015

Posle dve godine u dresu kluba sa Banovog brda došao je trenutak rastanka: iz Čukaričkog je otišao jedan od najboljih i najpouzdanijih, nije bez razloga bio prvi zamenik kapitena - Rajko Brežančić karijeru definitivno nastavlja u holandskom AZ Alkmaru. Ugovor je posle uspešno obavljenih lekarskih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.