RADOVAN ĆURČIĆ: U reprezentaciji ne sme biti sujete!

Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADOVAN ĆURČIĆ: U reprezentaciji ne sme biti sujete!

U prostorijama FS Srbije u Staroj Pazovi održana je konferencija za novinare na kojoj je zvanično kao novi selektor Srbije predstavljen Radovan Ćurčić.

– Prihvatio sam se posla sa velikom željom i entuzijazmom, sa ciljem da napravimo rezultat. Verujem u igrače, verujem u naš kvalitet, jer da ne verujem ne bih se ni prihvatio posla. Siguran sam da neće biti nimalo lako. Naš prvi zadatak je stvaranje tima koji može da pobedi svakoga. Trebaju nam igrači koji neće praviti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << probleme oko minutaže, niti oko toga da li uopšte igraju. Jednostavno u reprezentaciji nema mesta sujeti – istakao je na početku svog izlaganja novi selektor „orlova“.
Radovan Ćurčić se osvrnuo i na izjavu potpredsednika FSS, Save Miloševića da će pokušati da u nacionalni tim vrati Nemanju Vidića, Nevena Subotića i Adema Ljajića.
– Mislim da je svaki igrač koji ima reprezentativni nivo nama potreban, međutim za konačnu odluku nije potrebna samo naša želja, već bi trebalo zajedno da nađemo rešenje. Mi smo do sada imali kvalitetan tim koji nije doneo rezultate, a na nama je sada da napravimo tim koji će donostiti rezultate – jasan je bio Ćurčić.
FOTO: STARSPORT On se takođe osvrnuo i na atmosferu u reprezentaciji Srbije.
– Kada sam dolazio u hotel pred meč sa Grčkom čuo sam razne priče o tome da u timu vlada velika nesloga. Ipak, to nije bila istina. Fudbaleri Srbije se veoma poštuju međusobom. Normalno je da nije sve bajno i sjajno kada se izgubi utakmica. Kao što sam već rekao, verujem u ove momke.
Ćurčić je potvrdio informaciju da neće voditi mladu reprezentaciju Srbije na EP.
– To nije moguće. Utakmice kvalifikacija za EP za seniore se preklapaju sa EP za mlade. Ko će biti novi selektor „orlića“ ne znam – istakao je Ćurčić.
hotsport.rs – K.K.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.