Prvo su ga mrzeli, a sad ga ne daju: Alegri u Juventusu do 2018, godišnja plata 5.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo su ga mrzeli, a sad ga ne daju: Alegri u Juventusu do 2018, godišnja plata 5.000.000 evra

Alegri je do sada sa Starom damom osvojio dve titule u Seriji A, po jedan kup i Superkup

Kada je Masimilijano Alegri dolazio pre dve godine, navijači Juventusa bili su, malo je reći, skeptični prema ovakvom potezu uprave Stare dame.

Ali, kako to obično biva, život i rezultati crno-belih su ih demantovali i sada ne bi dali Alegrija ni za živu glavu. Ni navijači, ni uprava. Zbog toga je ovaj trofejni stručnjak danas parafirao novi ugovor sa Juventusom do >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 30. juna 2018. godine i sada mirno može već da razmišlja o pripremi ekipe za sledeću sezonu, jer je Stara dama već odbranila naslov prvaka.

Iako zvanično nije saopšteno, italijanski mediji objavili su da će Alegri prema odredbama novog ugovora godišnje zarađivati 5.000.000 evra plus bonuse, što će od njega napraviti najplaćenijeg trenera na Apeninskom poluostrvu.

Alegri je do sada sa Starom damom osvojio dve titule u Seriji A, po jedan kup i Superkup.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.