Prvenci Malbašića i Melega i pobeda Voše za kraj priprema u Antaliji

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvenci Malbašića i Melega i pobeda Voše za kraj priprema u Antaliji

Kazahstanski Tobol arhiviran rezultatom 2:0

Dve pobede, dva poraza i dva nerešena ishoda. Polovičan učinak Vojvodine na pripremama u Antaliji koje su večeras okončane sa ohrabrujućih 2:0 protiv kazahstanskog prvoligaša Tobola.Ono što bi moglo posebno da obraduje trenera Nenada Lalatovića je činjenica da su golove - svoje prve u dresu novosadskog kluba otkako su ove zime zadužili opremu Stare dame - postigli Filip Malbašić i Dejan Meleg.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Mogla je pobeda Voše da bude i ubedljivija, pošto su šanse pošto je Meleg  još dva puta ušao u priliku, a umalo neprecizni bili su i Aleksandar Paločević, Marko Vukčević, pa Darko Puškarić... Doduše, pretio je i Tobol, ali se u nekoliko navrata istakao golman Voše Marko Kordić.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Tobol: Logvinenko – Javorski (od 62. Sadovniši), Kaši (od 62. Dmitrenko), Mirošničenko, Kurgulin (od 61. Dosmagombetov) – Muksutdinov, Gulpa (od 64. Asjan), Diak, Šimkovič (od 64. Iliasov) – Gumaskaliev (od 46. Ogalilov), Bugaev (od 46. Ksičničenko).

Vojvodina: Kordić – Milinković, Pankov, Puškarić, Antić – Kovačević – Vukčević (od 79. Stamenić), Paločević (od 66. Zličić), Meleg (od 79. Đurišić), Malbašić – Pavkov (od 46. Ožegović).

Podsetimo, Vojvodina je u Beleku savladala i Oleksandriju, izgubila je od Dinama iz Tbilisija i Vitorula, a odigrala nerešeno sa Šahtjorom iz Karagandija i ekipom Zlate Moravce. U utorak povratak za Novi Sad. Prvi protivnik u prolećnoj polusezoni biće pokrajinski rival - Spartak. Na Karađorđu.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Lalatovićeve slatke muke: Voša ima dva kvalitetna tima, problem ofsajd zamke

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2016

Trener Novosađana zadovoljan viđenim na pripremama u Beleku..Pobeda za kraj i osmeh na licu Nenada Lalatovića. Ne samo zbog 2:0 protiv kazahstanskog Tobola, već zato što je tokom priprema u Beleku šef stručnog štaba Vojvodine uvideo da na raspolaganju ima ne jedan, nego dva kvalitetna sastava..."Zadovoljan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.