Prštalo u Madridu: Nejmar smirio jorgandžije

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prštalo u Madridu: Nejmar smirio "jorgandžije"

Spektakl u Madridu! Barselona se plasirala u polufinale Kupa kralja pošto je i u revanšu na "Vinsente Kalderonu" pobedila Atletiko - 3:2. U prvom susretu na "Nou kampu" bilo je 1:0 za Katalonce. Sve golove videli smo u prvom poluvremenu, kada je prštalao od pogodaka, lepih akcija, žestokih duela, varnica na tarenu...

Kada je Fernando Tores u prvom minutu doveo "jorgandžije" u vođstvo, eksplodirao je "Vinsente Kalderon. Popularni "El Ninjo" tako se pretplatio na golove u uvodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trenucima susreta, jer je i Realu u prethodnoj rundi zatresao mrežu u prvom minutu. Međutim, početni šok nije mnogo uticao na Barsine majstore. Posle fantastične akcije Mesija i Suareza, Nejmar je izjednačio već u devetom minutu.

Simeonovi "ratnici" nisu se predavali. Pogotkom Luisa Garsija iz penala, Atletiko ponovo vodi posle pola sata igre. Onda sledi furiozni finiš prvog poluvremena Katalonaca. Miranda je nepsretnim autogolom doneo Barsi izjednačenje, da bi u 41. minutu Nejmar drugiim golom na meču doneo vođstvo Barsi.

Kada je Gabi isključen u poslednjim trenucima prvog poluvremena, priča za "jorgandžije" je bila gotova. Nisu imali snage da sa desetoricom ugroze goste, koji su rutinskom igrom stigli do trijumfa i polufinala Kupa kralja. Pred kraj meča, Atletiko je ostao i sa devetoricom, jer je pocrveneo i Suarez.

Pogledajte sve golove:

Tores 1:0

Nejmar 1:1

Garsija penal 2:1

Miranda, autogol 2:2

Nejmar 2:3

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.