Provokacija ili dobra zabava: Delije i Grobari s podignuta tri prsta se slikaju po Hrvatskoj (FOTO)

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2017, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provokacija ili dobra zabava: Delije i Grobari s podignuta tri prsta se slikaju po Hrvatskoj (FOTO)

Navijači Crvene zvezde i Partizana ovih dana se fotografišu ispred simbola splitskog Hajduka, kraj oznaka hrvatskih gradova, spomenika, a to pritom čine uz srpske zastave, podignuta ili skupljena tri prsta, u obeležjima svog omiljenog srpskog kluba...

Na šaljivoj Fejsbuk stranici "NK Hajduk Split - Fan klub Srbija" pokrenuta je provokacija "Troprst izazov", sa pomenutim "smernicama", ali verovatno ni administratori te grupe nisu mogli da sanjaju kakav odziv će >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << uslediti.

Fotografija ima iz hrvatskih letovališta po Dalmaciji, gde se tradicionalno najviše bodri Hajduk, pa otuda i brojni grafiti njemu u čast.

Galerija

Ipak, nisu samo Delije i Grobari uzeli učešće, već su se u ovu provokaciju uključili i navijači Zemuna, Vojvodine i drugih klubova iz naše zemlje.

Akcija je, po svoj prilici, još u toku, ali imajući u vidu ozbiljnost mogućih posledica, zbog poznatih srpsko-hrvatskih navijačkih odnosa, red je upozoriti one koji planiraju da se u ovo uključe - da pripaze na svoju bezbednost.

Navijačko leto, u iščekivanju većih sportskih izazova, prolazi tako uz neobičnu akciju, a nama ostaje da se nadamo da će proći bez loših posledica.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.