Prošle godine odbili 10 miliona od Liona, sada će tamo BESPLATNO!

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošle godine odbili 10 miliona od Liona, sada će tamo BESPLATNO!

Marsej će morati da se odrekne usluga kamerunskog defanzivca.

Lion je prošle sezone ponudio 10 miliona evra za Nikolasa Nkulua, ali je Marsej to odbio nadajući se da će Kamerunac potpisati novi ugovor sa klubom.

Sada je napustio Marsej kao slobodan igrač, a očekuje se svakog trenutka da potpiše ugovor sa ekipom Liona pošto je već prošao lekarske preglede.

Ovaj 26-godišnji Kamerunac je proveo prethodnih 5 godina u Marseju, uspeo je da postigne i pet golova.

Za reprezentaciju Kameruna je igrao 68 puta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo, Čelsi "ukrao" Belgijanca rivalima!

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2016, 09:46

Niko nije očekivao ovakav rasplet, talentovani napadač u Premijer ligi, ali ne tamo gde ste ga očekivali!..Miču Bačuaji je novi fudbaler Čelsija...To je epilog vrtoglavog raspleta u poslednjih 24 časa, Belgijanac je čekao Juventus, Marsej prihvatio ponudu Kristal Palasa od 38 miliona evra, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.