Prosinečki: Srbija – nikad ne reci nikad…

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Apr.2014, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Srbija – nikad ne reci nikad…

Robert Prosinečki je bez posla, Srbija još nije rešila selektorsko pitanje za naredne kvalifikacije.
(FOTO: N. Negovanović)
Ima li prostora za pregovore?
Ako bi stigla ponuda, naravno da bih razmislio da li je dobro da je prihvatim. Tako bih postupio bilo ko da me pozove. Vodim se narodnom „nikad ne reci nikad”. Ne mogu da predvidim šta će biti u budućnosti, niti da li me čeka rad u klubu ili reprezentaciji – rekao je Prosinečki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u razgovoru za Žurnal.
Ceo intervju možete pročitati 24. aprila u štampanom izdanju Sportskog žurnala. Ukoliko želite da se pretplatite na elektronsko izdanje Žurnala kliknite OVDE.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zečević po povratku iz Niona: I dalje sam optimista

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Apr.2014

UEFA je saslušala Zvezdinu odbranu.. (FOTO: N. Negovanović). Generalni sekretar Miodrag Zečević i njegov zamenik Stefan Pantović vratili su se iz Niona, gde su izložili plan rešavanja lociranih problema.. Zečević je bio optimista pre sedam dana, ne menja osećaj ni posle razgovora sa ljudima...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.