Promocija Turijske kobasicijade u N.Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija Turijske kobasicijade u N.Sadu

Na Trgu republike, kod novosadske Riblje pijace organizovana je poslednja promocija "Turijske kobasicijade", pred glavnu smotru koja će biti održana u Turiji od 24. do 26. februara.

Glavni organizator Miroslav Medurić Čika istakao je da će svečano otvaranje biti održano u subotu 25. februara u 12 časova, kada će, tradicionalno, biti napravljena i najduža kobasica od tri kilometra i 33 metra.

Rekordna kobasica biće prodavana po ceni od 500 dinara za metar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOBASICA OD DVA KILOMETRA Promocija Turijske kobasicijade u Novom Sadu

Izvor: Blic, 17.Feb.2017

Na Trgu republike u Novom Sadu danas je promovisana 33. Kobasicijada, koja se tradicionalno održava poslednjeg februarskog vikenda u Turiji...Svoje proizvode Novosađanima su predstavili proizvođači mesnih prerađevina, posebno kobasičari, čije će ’’špecije’’ građanima ponuditi i na centralnoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.