Promenljivo oblačno, do 20 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2017, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenljivo oblačno, do 20 stepeni

Danas će u Srbiji biti promenljivo oblačno, svežije, u većini krajeva suvo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 16 do 20 stepeni, na jugozapadu i jugu ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren severni, severozapadni, a najniža temperatura od sedam do 12 stepeni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

U Novom Sadu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i svežije, sa najnižom temperaturom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oko deset, a najvišom dnevnom oko 17 stepeni, dok će vetar biti slab i umeren severozapadni.

U nedelju će biti pretežno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, na jugu sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, dok će u toku noći ka ponedeljku u višim planinama biti susnežica i sneg.

U ponedeljak će biti hladno, na jugu i istoku još ponegde sa kišom, na planinama sa snegom, dok će u ostalim krajevima doći do razvedravanja.

Na severu, a u utorak i u ostalim krajevima, u jutarnjim satima mestimična pojava slabog prizemnog mraza.

Do kraja perioda pretežno sunčano uz postepeni porast dnevne temperature.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oblačno i svežije, do 20 stepeni

Izvor: B92, 25.Mar.2017

U Srbiji će biti promenljivo oblačno, svežije, u većini krajeva suvo a na jugozapadu i jugu ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom sa grmljavinom...Vetar će biti slab i umeren severni, severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od sedam do 12, a najviša dnevna od 16 do 20 stepeni Celzijusa...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.