Prodata Makartnijeva kuća iz detinjstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2015, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodata Makartnijeva kuća iz detinjstva

Kuća u kojoj je kao dete živeo bivši član legendarnih Bitlsa, Pol Makartni, prodata je na aukciji za 206.000 evra, odnosno dva puta više od početne cene, prenose danas britanski mediji.

Anonimni kupac kupio je kuću u Liverpulu u kojoj je Makartni živeo od pete do 11. godine. Makartnijevi roditelji su se uselili u tu kuću 1947. godine u njoj živeli šest godina. Kuća ima tri spavaće sobe, dnevni boravak s kaminom i veliko dvorište.

U Liverpulu je pre nekoliko godina prodata kuća u kojoj je detinjstvo proveo drugi član Bitlsa Džordž Harison. Kuća je prodata za 214.000 evro, dok je kuća Džona Lenona najskuplje prodata, za 660.000 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kuća u kojoj je odrastao Pol Makartni prodata za 206.000 evra

Izvor: Svet, 28.Feb.2015

Kuća u kojoj je kao dete živeo bivši član legendarnih „Bitlsa“, Pol Makartni, prodata je na aukciji za 206.000 evra, dva puta više od početne cene.. Anonimni kupac kupio je kuću u Liverpulu u kojoj je Makartni živeo od pete do jedanaeste godine. Makartnijevi roditelji su se uselili u tu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.