Prodaju se Baksi, klub ostaje u Milvokiju

Izvor: Beta, 17.Apr.2014, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaju se Baksi, klub ostaje u Milvokiju

MILVOKI, 17. aprila 2014. (Beta-AP) - Vlasnik Milvoki Baksa iz NBA lige, Herb Kol objavio je u četvrtak da će prodati klub investitorima iz Njujorka, i da mu je jedini uslov bio da taj košarkaški klub ostane u svom gradu.

Nekadašnji senator SAD Kol prodao je Bakse funkcionerima investitorskih firmi Marku Lasriju i Vesliju Edensu za oko 550 miliona dolara. Dogovor će stupiti na snagu kada ga odobri liga. >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<

"Prišao sam trenutku u svom životu kada treba da razmišljam o nasledjivanju", rekao je 79-godišnji Kol novinarima u četvrtak rano ujutro po centralnoevropskom vremenu, samo nekoliko sati pre nego što je njegov tim trebalo da igra poslednju utakmicu u katastrofalnoj sezoni.

Kol se godinama zalagao za izgradnju nove arene. On je kazao da je u jednom trenutku shvatio da bi bilo bolje da potpuno proda klub, da bi novi vlasnici tako stekli puno pravo odlučivanja u izgradnji nove sportske hale.
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milvoki Baksi su na prodaju!

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2014

Vlasnik Milvoki Baksa, Herb Kol objavio je danas da će prodati klub investitorima iz Njujorka.

Nastavak na Sportske.net...

Ulaznice za F4 ABA lige u prodaji od četvrtka

Izvor: Utakmica.rs, 18.Apr.2014, 00:48

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom u saradnji sa ABA ligom od 24. do 27. aprila 2014. godine biće domaćin Fajnal fora regionalnog takmičenja. Utakmice završnog turnira ABA lige igraće se u beogradskoj Kombank areni, a ulaznice će biti puštene u prodaju od četvrtka 17. aprila od..

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.