Problemi za Argentinu: FIFA žestoko suspendovala Mesija zbog vređanja sudije (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 28.Mar.2017, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi za Argentinu: FIFA žestoko suspendovala Mesija zbog vređanja sudije (VIDEO)

Svetska fudbalska federacija (FIFA) izrekla je suspenziju reprezentativcu Argentine Lionelu Mesiju na četiri utakmice zbog vređanja pomoćnog sudije.

Mesi je sudiju vređao u minimalnoj pobedi nad Čileom u Buenos Ajresu, gde je bio strelac jedinog gola iz penala.

Njega je FIFA kaznila zbog "uvredljivih reči direktno upućenih pomoćnom arbitru".

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Tako će golgeter Barselone će propustiti gostovanje Boliviji u noći između utorka i srede u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018, a jedan od najboljih fudbalera sveta neće igrati ni protiv Urugvaja 31. avgusta, Venecuele 5. septembra i Perua 5. oktobra.

Biće na raspolaganju selekciji tek 10. oktobra na gostovanju Ekvadoru, u poslednjem kolu kvalifikacija.

Lionel Messi faces suspension after foul-mouthed rant https://t.co/FXO9VEfYH5 pic.twitter.com/1wr6kZw2uM

Ovo je težak udarac za "gaučose", s obzirom da ih čeka velika borba do kraja kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Argentina je trenutno treća na tabeli južnoameričkih kvalifikacija za Mundijal 2018. sa 22 boda, jednim manje od Urugvaja, a osam od lidera Brazila.

Imaju svega jedan više od Kolumbije na poslednjem mestu koje vodi direktno u Rusiju, a dva od Ekvadora i Čilea, koji dele petu poziciju koja donosi baraž.

Partizanov poker protiv Zemuna (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.