Primera - Veliki preokret Granade, opstanak na vidiku!

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2016, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera - Veliki preokret Granade, opstanak na vidiku!

Možda i ključne bodove u borbi za opstanak osvojila je u subotu uveče ekipa Granade.

U poslednjoj utakmici subotnjeg programa španske Primere, Granada je na svom terenu savladala Las Palmas rezultatom 3:2, posle velikog preokreta.

Naime, gosti su vrlo brzo uspeli da steknu dva gola prednosti, i to preko dvostrukog strelca Vijere u 3. i 12. minutu i tada je izgledalo da će domaćin ostati u zoni ispadanja i posle ovog kola.

Međutim, samo minut kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Granada je uzvratila golom Ročine, da bi u 22. minutu na semaforu stajalo 2:2, posle pogotka El Arabija.

Taj rezultat je ostao na snazi sve do 71. minuta, kada je Ročina asistirao, a Rikardo Kosta pogodio za konačnih 3:2 u korist Granade.

Ovom pobedom Granada se probila na 16. mesto na tabeli sa 36 osvojenih bodova, jednim više od Valjekana i Hihona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.