Primera: Madriđani nastavili pobednički niz, Viljareal na svom terenu upisao nova tri boda

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2016, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Madriđani nastavili pobednički niz, Viljareal na svom terenu upisao nova tri boda

U okviru 24.kola španske Primere, fudbaleri Real Madrida savladali su na svom terenu Atletik Bilbao sa 4:2.

Ronaldo izbio na čelo liste strelaca Primere

Nakon samo tri minuta igre Kristijano Ronaldo postigao je majstorski pogodak, ipak svega sedam minuta kasnije Bilbao izjednačuje. Rafael Varan je napravio kardinalnu grešku, koju je iskoristio Eraso za 1:1.

Ipak, u 37. minutu utakmice Rodrigez sa 20-ak metara, veoma preciznim udarcem zatresao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je mrežu gostiju za vođstvo od 2:1. Na samom kraju prvog dela igre na asistenciju Ronalda, Kraljevi postižu i treći gol. Strelac istog bio je Toni Kros.

U 87. minutu, četiri minuta nakon drugog žutog kartona Varana, Kristijano Ronaldo postiže svoj drugi gol na meču.

U poslednjem minutu utakmice Elustondo je svojim prvencem na asistenciju De Markosa samo ubležio poraz 'Lavova' za konačnih 4:2.

U drugom meču dana, španske Primere, Viljareal je minimalnim rezultatom na svom terenu bio bolji od Malage. Strelac jedinog gola na meču bio je Roberto Soldado u 18. minutu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.