Primera: Hetafe slavio u La Korunji

Izvor: B92, 01.Nov.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Hetafe slavio u La Korunji

Fudbaleri Hetafea savladali su u La Korunji Deportivo sa 2:1, u prvom meču 10. kola španske Primere.

Na prvi gol na ’Rijazoru’ čekalo se do 35. minuta, a tada je Fabricio pogodio svoju mrežu. Tim rezultatom otišlo se na odmor, a gosti su udvostručili prednost već u prvom napadu drugog poluvremena, strelac je bio Lafita.

Deportivo je do kraja uspeo samo da smanji rezultat, a strelac je bio Elder Poštiga u 80. minutu.

Tokom vikenda nastavlja se kolo u Primeri, a tri najveća kluba (Real, Barselona i Atletiko) svoje mečeve će odigrati u subotu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera - Hetafe odneo plen sa 'Rijazora' (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2014

Deseto kolo španske Primere otpočelo je duelom na stadionu "Riazor" u La Korunji gde je ekipa Hetafea savladala domaći Deportivo.

Nastavak na Sportske.net...

PRIMERA: Goleada na Kalderonu, Grizman poveo Atletiko ka pobedi (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Nov.2014

Fudbaleri madridskog Atletika savladali su borbenu Kordobu u drugom meču dana 10. kola Primere sa 4:2 (1:0) pred skoro 50 hiljada gledalaca na Visente Kalderonu.. . Dufgo su se mučili šampioni da otvore bunker gostiju koje sa klupe predvodi Miroslav Đukić, ali je to na kraju pošlo od noge Grizmanu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.