Primera: Čičarito kao Feniks, Real diše za vratom Barsi

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2015, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Čičarito kao Feniks, Real diše za vratom Barsi

Iako oslabljeni neigranjem nekoliko važnih igrača, Real je pobedio u Vigu Seltu 4:2 i ponovo se primakao Barsleoni na samo dva boda.

Kao i protiv Atletika u četvrtfinalu Lige šampiona, junak pobede bio je Meksikanac Ernandes Čičarito, koji koristi odsusutvo prvog napadača "kraljevskog kluba". Fudbaler Mančester Junajteda na pozajmici u španskom gigantu postigao je dva gola, dok su se po jednom u listu strleaca upisali Toni Kros i Džejms Rodrigez. Izgleda neveravatno da od četiri gola Reala nijedan nije delo Kristijana Ronalda, ali je Portugalac u Galiciji bio zadužen za asistencije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.