Primera: Barsin beg od kraljevića

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Barsin beg od "kraljevića"

Lider Primere se mučio, ali na kraju stigao do sva tri boda. Brojne jalove pokušaje Valenije, iskrostila je Barselona (2:0) i bar na kratko stigla do "plus pet" u odnosu na velikog rivala, madridski Real.

Golovima u prvom i poslednjem minutu Katalonci su "slomili" neugodnu četu Nunja Santoša koja u prethodnih devet mečeva ne zna za poraz (šest pobeda, tri remija).

Mrežu gostiju načeo je Luis Suarez, kome je svega 57 sekundi bilo potrebno da po ko zna koji put >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pokaže da je veliko pojačanje. Brza, karakteristična kontra, u kojoj je glavnu reč vodio nesebični Lionel Mesi, završila se sigurnim udarcem Urugvajca.

Deset minuta kasnije Pike je nesmotreno sapleo Rodriga u kaznenom prostoru, a arbitar bez razmišljanja pokazao na belu tačku. Kapiten Danijel Pareho uzeo je loptu i propisno se izblamirao, pošto mu je živu loptu uhvatio Barsin čuvar mreže Klaudio Bravo.

Igralo se žustro, ali je nedostajala egzekucija. Do poslednjeg minuta...

Kapitulacija gostiju sa "Mestalje" viđena je u 94. minutu. Lionel Mesi sam je istrčao u kontru, prvi pokušaj odbranio je Alves, ali se lopta odbila na nogu Argentincu, koji bez problema postavlja konačnih 2:0.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.