Prihvaćen izazov! Džošua se borio za život, Fjuri se s Kličkom igrao sa rukama iza leđa

Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prihvaćen izazov! Džošua se borio za život, Fjuri se s Kličkom igrao sa rukama iza leđa

Pitanje je, međutim, da li će se ta borba održati u 2017. godini

Nije se dugo čekalo. Entoni Džošua se nije ni trudio da sakrije ime budućeg izazivača. Tajson Fjuri. Neporaženi Kralj cigana, čovek koji je jednoglasnom sudijskom odlukom savladao Vladimir Klička pre no što je Džošuu bokserska javnost uopše i uzimala u razmatranje.

"Fjuri, gde si bebo?", uzviknuo je novi šampion sveta u verzijama WBA, IBO i IBF još na samom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ringu na stadionu Vembli.

Fjurijev odgovor nije se dugo čekao.

"Svaka čast Entoni. Dobra borba, na život i smrt... Ja sam se sa tim momkom igrao. Hajde da plešemo", napisao je Fjuri na Tviteru dok su njegovi brojni fanovi momentalno iz arhiva počeli da vade i dele fotografije na kojima 28-godišnji bokser iz Mančestera provocira Klička sa rukama iza leđa.

"Izazov je prihvaćen. Pružićemo svetu najveću borbu u 500 godina. Igraću se i sa tobom. Ti si san svakog boskera".

Istina, uvreženo je mišljenje da je Fjuri savladao Klička jer ga je Ukrajinac potcenio. Podsetiće i da mu je ključnu rasekotinu Fjuri naneo udarcem glavom u klinču. Podsetiće naravno i na suspenziju zbog korišćenja kokaina. Nije još istekla, mada Fjuri uporno tvrdi da će se ovog leta vratiti u ring.

Počeo je sa treninzima, pitanje je samo koliko će Bokserski savez Velike Britanije biti popustljiv. Nema sumnje da bi baš Fjuri marketinški bio najatraktivniji prvi izazivač za Entonija Džošuu.

Po slovu ugovora, Kličko ima pravo da traži revanš i Džošua je obavezan da u izađe u susret. Uvreženo je ipak mišljenje da je Kličko završio svoje. Sa 41 godinom, telo jednostavno ne može više.

A ako ne budu ni Kličko ni Fjuri, jer je veliko pitanje da li će on uopšte moći barem do kraja 2017. godine? O tome uskoro na stranicama portala MOZZART Sport.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.