Prevencijom protiv nasilja u školama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2016, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevencijom protiv nasilja u školama

Bezbednost škola i učenika u Južnobačkom okrugu drugu godinu zaredom na visokom je nivou, saopšteno je nedavno iz policije. Kako je tada rečeno u ovoj školskoj godini, na području škola i u njihovoj blizini, nije bilo težih krivičnih dela.

Vršnjačko nasilje, krađe, posedovanje droge, elektronski kriminalitet, zakazivanje tuča preko društvenih mreža, stvari su sa kojima se policija sreće u školama i njihovoj blizini. U Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" održana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je tribina "Prevencijom protiv nasilja u školama", a posebna pažnja posvećena je bezbednosti dece na internetu.

U policiji kažu da povećanju bezbednosti u školama doprinose školski policajci, obezbeđenje i uvođenje identifikacionih kartica, ali se napominje i da je u blizini škola bilo zaplene droge i oružja, a nađeno je i više osoba sa poternica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.