Prepisali od Reala, Atletiko je lider! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prepisali od Reala, Atletiko je lider! (video)

Makar privremeno "Jorgandžije" minimalcem preuzele čelo tabele.

Simeoneov tim je sa 1:0 savladao Rajo u malom gradskom derbiju i preskočio Barselonu koja od 20:30 igra na "Viljamarinu" protiv Betisa.

Bila je to pobeda u stilu "Jorgandžija", kako kažu španske kolege sa Grizmanom je sve moguće.

Fantastični Francuz je u 55. minutu udarcem sa 18 metara postigao jedini gol na utakmici i odlučio pobednika. On je samo par minuta pre toga ušao u igru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Na kraju su se branili, sačuvali svoju mrežu, Rajo je bio bolji rival u prvom delu, osetilo se odsustvo nekoliko igrača koje je Čolo Simeone čuvao za revanš sa Bajernom u utorak.

Ipak, kada su ušli Koke, Tores i Grizman sve je bilo drugačije, na kraju je "El Ninjo" propustio šansu da potvrdi trijumf, ali ni ovako nije loše, tri velika boda za Atletiko.

U prvom meču dana Real je slavio u San Sebastijanu, o tome možete čitati ovde, a gol Grizmana videti ovde.

Atletiko ima tri boda više od Barselone, jedan od Reala, Katalonci imaju meč manje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KAO VINO: Nova majstorija Didijea Drogbe u MLS ligi (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Maj.2016, 11:05

Reprezentativac Obale Slonovače je kao vino, što je stariji, to je bolji.. . To je Didije Drogba dokazao u meču Montreala protiv Kolorada. Sjajni napadač, iako je u 38. godini, trese mreže kao mladić. Legenda Čelsija je u 9. minutu utakmice savladala golmana Kolorada neverovatnim udarcem iz “slobodnjaka”.. ...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.