Preokret sezone i Mitrov šou! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Sep.2016, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret sezone i Mitrov šou! (VIDEO)

Njukasl je izveo preokret o kojem će se dugo pričati.

Foto: Guliver/Getty images/Stu Forster

Ni vođstvo 3:1 u 69. minutu, ni 3:2 u 94. minutu nije bilo dovoljno Noriču da u derbiju Čempionšipa obori ekipu Rafe Beniteza.

Spektakularni kraj režirao je fenomenalni Dvajt Gejl, trostruki strelac, pogodivši u 71. minutu za 2:3, a u 96. za konačnih 4:3! U međuvremenu je trileru doprineo i Joan Gufran, golom u 95. minutu za izjednačenje 3:3!

Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << reprezentativac Aleksandar Mitrović ušao je u igru u 71. minutu, pojačavši tako napad domaćina u burnoj noći, završenoj njegovim zagrljajem sa menadžerom Rafom Benitezom o kojem priča Engleska.

Find me a better picture... Go on, dare u. pic.twitter.com/n3A2jsr64S

— Curly (@Iwantcurlyhair2) 28. септембар 2016.

"Takav sam tip menadžera. Uzbudim se i posebno sam ponosan kada vidim svoj tim da ovako reaguje. Zaista me čine ponosnim i neki ljudi skaču, trče ili štagod, a ja sam sam zaista srećan u sebi", poručio je Španac.

To nije bilo sve od Mitrovićevog šou programa, jer je slaveći pobednički gol umalo udavio strelca.

Look at Mitrovic way of congratulating Gayle for scoring #nufcpic.twitter.com/9IrtSguzdW

— Luke Butler (@LukeButler8) 28. септембар 2016.

Njukasl je ovim trijumfom zauzeo treće mesto na tabeli Čempionšipa, prišavši upravo drugoplasiranom Noriču na bod zaostatka, iza vodećeg Hadersfilda, koji "beži" Benitezovom timu tri poena.

Ovako je izgledao preokret sezone na Sent Džejms parku:

Njukasl - Norič 4:3 (1:1)

/Gejl 24', 71', 96', Gufran 94' - Dorans 44'p, Džerom 52', Marfi 69'/



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.