Preokret Liverpula, Čelsi prekinuo niz poraza

Izvor: RTS, 01.Okt.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Liverpula, Čelsi prekinuo niz poraza

Fudbaleri Liverpula postigli su i četvrtu pobedu u nizu u Premijer ligi, pošto su kao gosti savladali Svonsi sa 2:1 u sedmom kolu engleskog prvenstva. Čelsi prekinuo niz od tri utakmice bez pobede, pošto je kao gost savladao Hal sa 2:0.

Svonsi je vodio na poluvremenu, golom Leroja Fera u osmom minutu. Ipak, preokret i pobedu Liverpulu doneli su Roberto Firmino u 54. i Džejms Milner u 84. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz penala. Marko Grujić nije bio u sastavu Liverpula na duelu sa Svonsijem.
Liverpul posle sedam utakmica ima 16 bodova i drugi je na tabeli, iza Mančester sitija, koji uz meč manje ima dva boda više.
Svonsi je propustio priliku da pobedom izađe iz krize. Taj klub je 17. na tabeli sa četiri boda.

Čelsi je pobedio posle dva vezana poraza, golovima Vilijana u 61. i Dijega Koste u 67. minutu, i sada je šesti na tabeli sa 13 bodova. Hal je 15. sa sedam.
Vest Hem prvi put posle četiri utakmice nije izgubio, ali nije ni pobedio, pošto je na svom stadionu igrao 1:1 sa Midlsbroom. Midlsbro je vodio od 51. minuta preko Kristijana Stuanija, a bod domaćinu doneo je Dmitri Paje šest minuta kasnije.
Vest Hem je tako ostao u zoni ispadanja i 18. je na tabeli sa četiri boda. Midlsbro je sa dva više na 16. mestu.
Sanderlend i Vest Bromvič su igrali nerešeno 1:1. Gosti su vodili preko Nasera Čadlija od 35. minuta, a bod Sanderlendu doneo je Patrik Van Anholt u 83. minutu.
Votford je kao domaćin igrao nerešeno 2:2 sa Bornmutom, iako je dva puta gubio.
Gosti su sticali prednost prvo preko Kaluma Vilsona u 31, a potom i Džošue Kinga u 62. minutu. King je postigao pogodak čim je ušao u igru. Izjednačavali su Troj Dini u 50. i Ajzak Sukses u 65. minutu.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Junajted nemoćan pred bedemom Stouka! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2016, 15:07

Novi kiks Mančester junajteda!..Fudbaleri Junajteda remizirali su na svom stadionu sa ekipom Stouka rezultatom 1:1 (0:0) u sedmom kolu Premijer lige...Domaći su poveli golom Marsijala u 69. minutu, ali je Džo Alen u 83. doneo veliki bod Stouku, a oba pogotka pogledajte OVDE...Junajted je dominirao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.