Preminuo legendarni glumac Bad Spenser

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2016, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo legendarni glumac Bad Spenser

Zvezda italijanskih "špageti vesterna" Bad Spenser, čije je pravo ime bilo Karlo Pedersoli, umro je danas u Rimu u 86. godini.

Ansa prenosi da je vest o smrti saopštio njegov sin Đuzepe.

"Tata je otišao mirno u 18.15. Nije patio, svi smo bili pored njega i poslednja reč mu je bila 'hvala'", naveo je mlađi Pedersoli za italijansku agenciju.

Poslednji pozdrav glumcu uputio je i italijanski premijer Mateo Renci.

"Ćao, Bade Spenseru. Mnogo nas te je volelo", napisao je na Tviteru Renci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo glumac Bad Spenser (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Jun.2016, 07:37

Zvezda italijanskih "špageti vesterna" Bad Spenser, čije je pravo ime bilo Karlo Pedersoli, umro je u Rimu u 86. godini...Počeo je kao profesionalni plivač, ali je imao i diplomu pravnog fakulteta i dozvolu komercijalnog pilota aviona i helikoptera. Osnovao je brojne humanitarne fondove za decu,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.