Premijer liga u novom ruhu - Ovo je novi logo! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2016, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga u novom ruhu - Ovo je novi logo! (foto)

Drugog radnog dana tekuće nedelje Premijer liga je lansirala novi vizuelni identitet koji podrazumeva novi logo i sam naziv koji neće sadržati ime naslovnog sponzora.

Najkvalitetnija fudbalska liga u Evropi započela je proces promene vizuelnog identiteta promenom izgleda loga koji je godinama unazad bio zaštitni simbol Premijer lige.

Verovatno ste već upoznati sa podatkom da Premijer liga od naredne sezone ostaje bez naslovnog sponzora "Barklisa" zbog čega je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neophodni izgraditi novi vizuelni identitet takmičenja.

Direktor marketinga Ričard Masters objasnio je da novi logo predstavlja prvu u nizu promena koje će se dogoditi u mesecima koji slede.

"Od naredne sezone ostajemo bez naslovnog sponzora i takmičenje će poneti naziv Premijer liga. Takva odluka omogućila nam je šansu da razmotrimo kako želimo da predstavimo sebe kao organizaciju i takmičenje" objasnio je Masters.

Promena vizuelnog identiteta podrazumeva promenu starog loga koji je u sebi sadržao ime naslovnog sponzora, a evo kako će od naredne sezone izgledati zaštitni znak Premijer lige.

Da čujemo utiske?

Foto: premierleague.com

Foto: premierleague.com

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi vizuelni identitet Premijer lige - korak unazad

Izvor: RTS, 09.Feb.2016

Engleska Premijer liga je najbogatija, a po mnogima i najbolja liga na svetu. Međutim, novi predloženi logo, čini se, nije u skladu sa njenim renomeom. . .I dok navijači širom Ostrva zahtevaju promene u funkcionisanju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.