Prekinuta utakmica rukometašica Srbije i Argentine zbog nevremena

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2015, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuta utakmica rukometašica Srbije i Argentine zbog nevremena

Utakmica ženskih rukometnih reprezentacija Srbije i Argentine na turniru "Četiri nacije" u Braziliji prekinuta je večeras zbog jakog nevremena i loših uslova za igru.

Kako je preneo Rukometni savez Srbije, zbog jakog nevremena i klizavog terena zbog prokišnjavanja u hali, utakmica je prekinuta u 10. minutu pri vođstvu Srbije od 6:5.

Ukoliko vremenski uslovi dozvole i organizator obezbedi uslove za igru, Srbija će sutra od 15 časova po srednjeevropskom vremenu igrati sa selekcijom Brazila.

Zbog nevremena su otkazane i jučerašnje utakmice prvog kola, Srbija je trebalo da igra sa Slovenijom, a Brazil sa Argentinom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.