Prekid posle 20 sekundi: Akinfejev u Podgorici pogođen bakljom u glavu!

Izvor: Blic, 27.Mar.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid posle 20 sekundi: Akinfejev u Podgorici pogođen bakljom u glavu!

Meč fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Rusije u Podgorici prekinut je već u prvom minutu, pošto je golman gostujuće selekcije Igor Akinfejev pogođen bakljom u glavu.

20 seconds into Montenegro vs Russia and this happens to Igor Akinfeev.. pic.twitter.com/HEMvkbPiFR

Baklja je poletela sa severne tribine, a kako prenose podgoričke "Vijesti", vođa navijača se izvinio putem razglasa i napomenuo da je huligan identifikovan.

uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinuta utakmica u Podgorici!

Izvor: B92, 27.Mar.2015

Utakmica između Crne Gore i Rusije prekinuta je u 67. minutu po drugi put i definitivno neće biti nastavljena, prenose lokalni mediji...Meč u Podgorici već je prekinut na samom startu kada je golman Igor Akinfejev u glavu pogođen bakljom koja je doletela sa tribine...Meč je nastavljen, ali je sredinom...

Nastavak na B92...

Tuča na terenu, prekinut meč Crna Gora - Rusija

Izvor: Studio B, 27.Mar.2015

Meč fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Rusije u Podgorici prekinut je već u prvom minutu, pošto je golman gostujuće selekcije Igor Akinfejev pogođen bakljom u glavu a definitivno je prekinuta u 67. minutu...Fudbalska utakmica između reprezentacija Crne Gore i Rusije u Podgorici, u kvalifikacijama...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.