Pregažena Cedevita: Partizan igrao za Zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Feb.2016, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregažena Cedevita: Partizan "igrao" za Zvezdu

Partizan se vratio kući, u "Halu sportova", koja sada nosi ime legendarnog Ranka Žeravice i razbio Cedevitu - 82:61 u poslednjem meču 25. kola ABA lige.

Crno-beli su od prvog minuta zagospodarili terenom i u fenomenalnoj atmosferi pred oko 5.000 "grobara" ponizili evroligaša. Ovim trijumfom, četa Aleksandra Džikića je pomogla Crvenoj zvezdi, koja je pretekla hrvatskog šampiona na tabeli i pomogla ljutom rivalu da dođe do drugog mesta pred plej-of regionalnog takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Partizan je nastavio sjajnu seriju pod vođstvom Aleksandra Džikića (samo poraz od Budućnosti u "Morači" u ABA ligi). Navijači samo mogu da žale što harizmatični stručnjak ranije nije seo na klupu crno-belih. Opet je briljirao sjajni Kevin Džons, Darel Vilijams je odigrao možda i najbolji meč u dresu Partizana, Vilson, Murić i Cvetković su bili na uobičajenom nivpou, a i ostalo su dali veliki doprinos trijumfu, sa kojim je klub iz Humske blizu petog mesta.

Najefikasniji igrač meča bio je Kevin Džons koji je postigao 21 poen, Vilson je ubacio 16, Murić 15, a Vilijams 12. Kod indisponiranih gostiju Miro Bilan je imao 13 poena.

Meč na Novom Beogradu je pratio i Novica Veličković, koji se posle sedam godina vraća u crno-beli tabor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

FOTOGALERIJA: Grobari, legende Partizana i Velja Stjepanović vodili ‘parni valjak’ do pobede sezone (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Feb.2016

Magično veče za sve kojima je crno-bela boja krvi. Vratili su se Grobari posle nekoliko godina ponovo “kući” u Halu sportova koja danas nosi ime legendarnog Ranka Žeravice i priredili spektakl. Oko 5.000 navijača Partizana nosilo je četu Aleksandra Džikića do neverovatne pobede nad Cedevitom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.