Predstavljen Novi Sad u Ambasadi Kine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen Novi Sad u Ambasadi Kine

U Ambasadi Republike Kine u Beogradu, danas su prezentovani privredni i turistički potencijali Grada Novog Sada.

Direktor Fondacije Novi Sad 2021 Nemanja Milenković, rekao je za RTV da je prezentacija kojoj su prisustvovali ambasador Kine i predstavnici deset kineskih kompanija, bila vrlo uspešna.

"Predstavili smo im mogućnosti koje pružamo za turiste, ali i investitore, jer Novi Sad je poslednjih godinu dana po mnogo čemu postao atraktivna destinacija, ali njima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << još ne i dovoljno poznata", rekao je Milenković.

Prezentacija važnih novosadskih projekata u kineskoj ambasadi koju je vodio gradonačelnik Miloš Vučević, usledila je samo nakon sedam dana od prijema ambasadora Kine Li Mančanga u Gradskoj kući.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.