Predsednik Sampdorije: Mihajlović bi smirio Balotelija

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Sampdorije: Mihajlović bi smirio Balotelija

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero rekao je da bi za fudbalera Liverpula Marija Balotelija najbolji potez bio prelazak u Đenovu kako bi smirio temperament u radu sa trenerom Sinišom Mihajlovićem.

Ferero je podsetio da je sličan problem imao i Antonio Kasano i da je svojevremeno prelaskom na Marasi u potpunosti sazreo kao igrač.

"Mario je pod konstantnom lupom medija i nema ko da ga zaštiti. Iako možda ne spadamo u sam vrh evropskog fudbala, verujem da bi ga Sampdorija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smirila i vratila u život. On bi morao da proguta ponos i dođe u manju sredinu", rekao je Ferero za italijanski list "Gazeta delo Sport".

Baloteli je ove sezone u svim takmičenjima postigao samo dva gola na 15 utakmica, a tokom karijere igrao je još za Inter, Mančester siti i Milan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.