Predsednik Sampdorije Ferero: Miha je moj Boškov

Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2014, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Sampdorije Ferero: Miha je moj Boškov

Niko u klubu iz Đenove pre početka sezone nije ni sanjao o skudetu, ali njihov prvi čovek je rekao ono što niko nije smeo

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero veruje da njegov tim može da dođe do titule šampiona Italije predvođen Sinišom Mihajlovićem.

Filmski producent je maštao o mogućnosti da titula dođe završi u Đenovi.

"Možemo li da osvojimo skudeto? To je moguće, više u ovoj sezoni nego u drugima. Od pretendenata na presto imate >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Juventus i Romu, a tu je i Napoli koji ima veoma dobar igrački kadar. Inter nije neka ekipa, pobedili su nas iz penala u 91. minutu. Moji momci će pokazati koliko su snažni ove sezone."

Siniša Mihajlović je arhitekta njihovog uspeha ove sezone, a posle Mančinijevog odlaska u Inter, sve su veće šanse da će on u Sampdoriji ostati za stalno.

"Volim mog trenera i znam da ima kvalitet za neki veliki klub. Postoji uzajamno poštovanje između nas dvojice, sloboda i uljudnost. Očito, voleo bih da ostane dugo, kao Boškov kod Mantovanija, kako bismo mogli zajedno da osvojimo titulu", hvali naše stručnjake Masimo Ferero.

Prethodnih dana se mnogo pričalo o dolasku Antonija Kasana na Artemio Franki.

"Imam mnogo igrača koji bi mogli da postanu novi Kasano u Sampdoriji. Cenim ga, razmenjujemo i poruke, tako da nikad ne reci nikad. Ali neću prodati Okaku u januaru, a uskoro bi trebalo i da produži ugovor. Pustiću ga jedino ukoliko ga bude tražio Real Madrid", u svom stilu priča vrlo interesantni predsednik Sampdorije.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.