Predsednik Mauritanije naredio penale u 63. min?

Izvor: B92, 01.Dec.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Mauritanije 'naredio' penale u 63. min?

Engleski Gardijan prenosi da je predsednik Mauritanije Muhamed Uld Abdel Aziz naredio da se posle 63. minuta finala Superkupa izvode penali – iz dosade.

Kako se navodi, Abdel Aziz nije bio zadovoljan ritmom meča između Tevrag Zeine i ACS Ksara (1:1), pa je 'naredio' da se odmah pređe na penal seriju.

Ipak, predsednik Fudbalskog saveza ove severnozapadne afričke zemlje ekspresno je demantovao pisanje britanskog lista, istakavši da je do takve odluke došlo "zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << problema sa organizacijom meča, u dogovoru sa predsednicima klubova i trenerima dveju ekipa".

"Najstože demantujem da je bilo bilo kakve intervencije predsednika republike. Odluka je doneta zbog problema sa organizacijom samog meča, u dogovoru sa predsednicima klubova i trenerima dveju ekipa", rekao je predsednik Saveza Ahemd Uld Abderahman.

Na kraju, ekipa Tevrag Zeina slavila je posle penala, iako navijačima ništa nije bilo jasno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.