Predavanja profesora Rudolfa Berneta na Filozofskom fakultetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanja profesora Rudolfa Berneta na Filozofskom fakultetu

U svečanoj sali Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu u četvrtak 8. decembra, sa početkom u 10 časova, predavanje na temu „Kriza u modernim i savremenim naukama" održaće profesor emeritus i dugogodišnji direktor Huserlovog Arhiva sa Univerziteta u Luvenu (Belgija) Rudolf Bernet.

Predavanje se organizuje u okviru proslave godišnjice osnivanja Filozofskog fakulteta, a povod je vezan i za obeležavanje osamdeset godina od objavljivanja prva dva poglavlja knjige >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kriza evropskih nauka i transcendentalna filozofija u beogradskom časopisu Philosophia koji je uređivao Artur Libert.

Predavanje će biti održano na engleskom jeziku, navodi se u pozivu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.