Predao se huligan koji je pogodio ruskog golmana!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se huligan koji je pogodio ruskog golmana!

Podgoričanin Luka Lazarević, koji se sumnjiči da je na utakmici Crna Gora-Rusija bakljom pogodio golmana ruske reprezentacije Igora Akinfejeva, predao se policiji, pišu vijesti.me.

Lazarević, čiji je otac jedan od poznatijih navijača Budućnosti iz stare garde, krio se do pošto je napravio težak incident na stadionu pod Goricom. Predaja Lazarevića je organizovana u centru grada, posle čega ga je policija odvela u CB Podgorica. Očekuje se da tužilac kvalifikuje ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << delo.

Baklja je zapaljena samo dvadeset sekundi od početka utakmice. Na snimku koji je objavljen na internetu, čuje se kako vođa navijača preko razglasa upozorava da je to "potpuno nepotrebno" i traži od navijača da ne ubacuju ništa u teren. Utakmica Crna Gora - Rusija je, nakon što je pogođen golman, privremeno prekinuta, da bi nakon novog incidenta i gađanja sa zapadne tribine, utakmica u potpunosti prekinuta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predao se momak koji je pogodio Akinfejeva! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2015

Momak koji je u petak uveče napravio veliki incident na startu meča Crna Gora - Rusija predao se u subotu policiji.

Nastavak na Sportske.net...

Predao se mladić koji je pogodio Akinfejeva

Izvor: Mondo, 28.Mar.2015

Luka Lazarević iz Podgorice, оsumnjičеn da je na utakmici Crna Gora - Rusija bakljom pogodio golmana gostiju, predao se policiji...Luka Lazarević je sin jednog od vođa navijača Budućnosti iz "stare garde", poznatog po nadimku Laza Mačak...Iako je njegov identitet utvđen ubrzo nakon incidenta,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.