Prandeli od ponedeljka na klupi Valensije

Izvor: B92, 01.Okt.2016, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prandeli od ponedeljka na klupi Valensije

Italijanski trener Čezare Prandeli doputovao je u Španiju, gde će sa fudbalskim klubom Valensija potpisati dvogodišnji ugovor.

Prandelija je na aerodromu u Valensiji sačekao veliki broj novinara, ali i navijača lokalnog kluba.

Bivši selektor reprezentacije Italije nije krio želju da preuzme Valensiju, na čijoj će klupi zameniti Paka Ajestarana, koji je dobio otkaz posle četiri uzastopna poraza.

Ekipu će u nedelju protiv Atletiko Madrida, u sedmom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolu Primere voditi Voro Gonsales, koji je privremeno rešenje, dok će dan kasnije Prandeli voditi prvi trening.

Valensija je veoma loše počela sezonu, pošto je u španskom prvenstvu vezala četiri poraza. Ipak, taj klub je u poslednje dve utakmice pobedio i više nije u zoni ispadanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prandeli od ponedeljka na klupi Valensije

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2016

Italijanski trener Čezare Prandeli doputovao je u Španiju, gdje će sa fudbalskim klubom Valensija potpisati dvogodišnji ugovor...Prandelija je na aerodromu u Valensiji sačekao veliki broj novinara, ali i navijača lokalnog kluba...Bivši selektor reprezentacije Italije nije krio želju da preuzme...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nuri više nije privremeni trener Verdera iz Vremena

Izvor: RTS, 02.Okt.2016, 14:12

Fudbalski klub Verder iz Bremena saopštio je da će Aleksander Nuri do kraja sezone voditi ekipu. . Nuri je bio privremeni trener Verdera, otkako je otpušten Viktor Skripnik 18. septembra. On je prethodno vodio mladi tim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.