Poznato 7 učesnika u četvrtfinalu Kupa Francuske

Izvor: TV Arena Sport, 11.Feb.2016, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznato 7 učesnika u četvrtfinalu Kupa Francuske

Kup Francuske je u zamahu, bliži se i on kraju, ostalo je da se odigra još jedna utakmica osmine finala kako bismo saznali imena svih četvrtfinalista.

Nant je danas savladao Bordo u gostima nakon produžetaka sa 3:4. Nakon regularnog dela bilo je 2:2, Bordo je poveo sa 3:2 u 98. minutu preko Malkoma, ali su Audel i Bedoja uspeli da preokrenu rezultat u poslednjih pet minuta.

Lorijen nije imao težak zadatak protiv Sare Uniona, dok je Sent Etjen na gostovanju ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Troe nakon produžetaka obezbedio plasman među 8 najboljih. Maupaj je junak te ekipe, postigao je gol u 107. minutu.

U poslednjem meču danas PSŽ je kao domaćin bez ikakvih problema savladao Lion sa 3:0. Zlatan je igrao danas, postigao je dva gola u 63. i 67. minutu, da bi Rabio postavio konačan rezultat na 3:0 u 75. minutu.

Pored ove četiri ekipe plasman dalje su obezbedili Granvil, GFC Ažaksio i Sošo. Sutra se igra meč Marseja i Trelisaka. Direktan prenos će biti na Areni 1 od 21h.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora, aktivacije paketa i instalacije opreme.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.